Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım yalvarırım bir gün benimde böyle minnoş bir derdim olsun,arkadaşımla masamız dertten değil bu minnoş sorunlar yüzünden alev alsın,Amin
eheh aynen ya ayynennnAllahım yalvarırım bir gün benimde böyle minnoş bir derdim olsun,arkadaşımla masamız dertten değil bu minnoş sorunlar yüzünden alev alsın,Amin
Platin sarı nasıl olur peki aralaraTüm sacina uyguladigin küllü kumral degilse, küllü sari yesil yapar
Yaa cok acık yapmak istemiyorum yasadigim sehir dolayisiyla cok dikkat cektigi icin bende cok begendim acik kullu sariyi amaAçık küllü sarıyı tüm saçıma uygulamıştım ve memnun kalmıştım onuda belirtiyim
Rica ederim altları biraz koyu olduğu için çok açık olmamıştı bende bide aktıkça güzelleşti bende heleki üstüne hep aynı rengi atınca renki bi hayli güzel hal alıyor saçlarınYaa cok acık yapmak istemiyorum yasadigim sehir dolayisiyla cok dikkat cektigi icin bende cok begendim acik kullu sariyi amaCok tesekur ederim buarada
![]()
Platin yapabilirsn fakat istedigin kadar yine acilmaz yani net bi sari yakalayamazsin. Cok belirgin olmasin diyosanda 901 super acici küllü sari ile verebilirsn isiltiPlatin sarı nasıl olur peki aralara![]()
Tamam tesekur ederim denicemPlatin yapabilirsn fakat istedigin kadar yine acilmaz yani net bi sari yakalayamazsin. Cok belirgin olmasin diyosanda 901 super acici küllü sari ile verebilirsn isilti
Rica ederim.bu arada 901 ile birlikte 40'lık oksidan kullanirsan daha iyi sonuc alirsnTamam tesekur ederim denicem![]()