Saç Rengi ve Saç Boyama Kumralda kızıllık olur mu? (resimli)

Xxcansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
58
0
86
İstanbul
kızlar saçlarımı bikaç ay önce karamele boyatmıştım.. zeminde platin sarı olduğu icin karamel aktı tabi cok acık bi kumrala dönüştü.. bugün kuaföre gittim diplerim cıktığı için çok açık küllü kumral istiyorum dedim üstünede sarı balyajlar...küllü kumral ve kumralı karıştırdı.. saçlarımın altları güzel oldu ama üst kısım yani diplerim :14: turuncu.. söylediğimde o renkte kızıllık var zaten boyadan dolayı dedi.. netten baktığımda kumralda hiç böyle bişey yokki.. resim ekliyorum simdi fikirlerinize cok ihtiyacım var bunalıma girdim üst baska alt baska:5: kumralda gerçekten kızıllık varmı ve kötümü duruyo? simdiden cok tesekkür ederim.. $IMG_0356.webp :2::2::2::2::2::2: $IMG_0354 (2).webp $IMG_0361.webp

Kumral tek başına turuncumsuluk taşıyor tabi ki. O yüzden kuaförünüz küllü kumral ile karıştırıp uygulamış ama oranını tutturamadığından olsa gerek yine kızıllık oluşmuş. Bu da onun başarısızlığı. :ssz:

Kumral tek başına turuncumsuluk taşıyor tabi ki. O yüzden kuaförünüz küllü kumral ile karıştırıp uygulamış ama oranını tutturamadığından olsa gerek yine kızıllık oluşmuş. Bu da onun başarısızlığı. :ssz:

evet peki ben bunu baska kuaförde değiştirebilirmiyim canım?:5:

Bence cok guzel duruyo kızıllık turunculuk hıc goze batmıyo harıka olmus tatlım ben sıyahtan dondum saclarım alaca bulacaydı koyu kumralın uzerıne sarı balyaj attırdım aralarda kızıllar var sen bendekı kızıllıkları gorsen senınkı yanında super kalıyor

Bence cok guzel duruyo kızıllık turunculuk hıc goze batmıyo harıka olmus tatlım ben sıyahtan dondum saclarım alaca bulacaydı koyu kumralın uzerıne sarı balyaj attırdım aralarda kızıllar var sen bendekı kızıllıkları gorsen senınkı yanında super kalıyor

ayy çok sağol tatlım :9: çok mutlu oldum valla ama takıntı yaptım işte ilk kez böyle turuncumsu oldu saçlarım.. ve kopuyor su an baya yıprandı napcam bilmiyorum:(

Canım diplerim çıkmıştı demişsin doğal rengin ne acaba?
Küllü kumral kızıllaşabilir,bende kullanmıştım sarı zemin üzerine bildiğimiz küllü olmuştu fakat
doğal saçım(kestane) üzerine kızıl yansımalar olmuştu bakırlıkta vardı.
Ama baskın ton değil yansımaydı kötü durmuyordu.
Sana tavsiyem kumral ile boya açık kumralda karıştırabilirsin
daha tatlı bir renk,yansıması kahvemsi daha nötr yani.

saçların güzel olmuş :nazar::nazar: normalde kumralda hiç kızıllık olmaz bende röflenin üzerinde koyu kumralla kumralı karıştırıp boyadım şimdi aktı biraz orta kumral bi renk oldu ve kızıllık yok kesinlikle sadece alttaki röfleden dolayı hafif dorelik var oda bidahaki boyamda küllüyle kumralı karıştırıp boyicam o zaman oda gider... kuaförler nerdeyse tüm boyaların içerisine kızıl karıştırıyor özellikle küllüde yeşillenme olmasın diye belki oranını ayarlıyamamıştır

Canım diplerim çıkmıştı demişsin doğal rengin ne acaba?
Küllü kumral kızıllaşabilir,bende kullanmıştım sarı zemin üzerine bildiğimiz küllü olmuştu fakat
doğal saçım(kestane) üzerine kızıl yansımalar olmuştu bakırlıkta vardı.
Ama baskın ton değil yansımaydı kötü durmuyordu.
Sana tavsiyem kumral ile boya açık kumralda karıştırabilirsin
daha tatlı bir renk,yansıması kahvemsi daha nötr yani.

canım doğal rengim açık kumral.. 2 3 ay önce platin sarının üstüne karamel attırmıştım böyle olmamıştı.. üst kısımla alt kısımın rengi farklı farkettiysen.. alt kısımdaki renk benim orjinal rengimden 1 2 ton açık işte.. sence alt kısımdaki rengi elde edebilirmiyim canım açık kumral ve kumralla?

saçların güzel olmuş :nazar::nazar: normalde kumralda hiç kızıllık olmaz bende röflenin üzerinde koyu kumralla kumralı karıştırıp boyadım şimdi aktı biraz orta kumral bi renk oldu ve kızıllık yok kesinlikle sadece alttaki röfleden dolayı hafif dorelik var oda bidahaki boyamda küllüyle kumralı karıştırıp boyicam o zaman oda gider... kuaförler nerdeyse tüm boyaların içerisine kızıl karıştırıyor özellikle küllüde yeşillenme olmasın diye belki oranını ayarlıyamamıştır

canım çok teşekkür ederim:17: bana zaten demişti o renkte kızıllık var bende dedimki turuncu olmasın diplerim sen farketmiceksin bile dedi:43: halbuki kabak gibi cıktı turunculuk sence nasıl düzeltebilirim baska kuaför yapabilirmi alt kısım daha koyu üstten esitleyebilirmi acaba :(

kızlar saçlarımı bikaç ay önce karamele boyatmıştım.. zeminde platin sarı olduğu icin karamel aktı tabi cok acık bi kumrala dönüştü.. bugün kuaföre gittim diplerim cıktığı için çok açık küllü kumral istiyorum dedim üstünede sarı balyajlar...küllü kumral ve kumralı karıştırdı.. saçlarımın altları güzel oldu ama üst kısım yani diplerim :14: turuncu.. söylediğimde o renkte kızıllık var zaten boyadan dolayı dedi.. netten baktığımda kumralda hiç böyle bişey yokki.. resim ekliyorum simdi fikirlerinize cok ihtiyacım var bunalıma girdim üst baska alt baska:5: kumralda gerçekten kızıllık varmı ve kötümü duruyo? simdiden cok tesekkür ederim..Eki Görüntüle 367486 :2::2::2::2::2::2:Eki Görüntüle 367488 Eki Görüntüle 367489

kendını uzecek kadar kotu olmamaıs ..ama bence doğal durmuyor problem orda ...bu tarz balyaj ve rofle vb. ıslemlerı ben pek begenmıyorum her zaman dogal renkler duz boya tercıhımdır..ama yapılan ıslemde kotu duran bır yan yok ...dıpler evet bıraz turuncu ama dıkkat cekmıyor

kendını uzecek kadar kotu olmamaıs ..ama bence doğal durmuyor problem orda ...bu tarz balyaj ve rofle vb. ıslemlerı ben pek begenmıyorum her zaman dogal renkler duz boya tercıhımdır..ama yapılan ıslemde kotu duran bır yan yok ...dıpler evet bıraz turuncu ama dıkkat cekmıyor

tesekkür ederim canım.. bende tek renk yaptıracaktım ama.. artık röfle yaptırmıyorum boyayamıyorum sarıya cok yıprandı cünkü.. bende bikaç tane olsun bari dedim kac sene sarı vardı aptallastım koyu renge boyayınca..:9:

kızlar saçlarımı bikaç ay önce karamele boyatmıştım.. zeminde platin sarı olduğu icin karamel aktı tabi cok acık bi kumrala dönüştü.. bugün kuaföre gittim diplerim cıktığı için çok açık küllü kumral istiyorum dedim üstünede sarı balyajlar...küllü kumral ve kumralı karıştırdı.. saçlarımın altları güzel oldu ama üst kısım yani diplerim :14: turuncu.. söylediğimde o renkte kızıllık var zaten boyadan dolayı dedi.. netten baktığımda kumralda hiç böyle bişey yokki.. resim ekliyorum simdi fikirlerinize cok ihtiyacım var bunalıma girdim üst baska alt baska:5: kumralda gerçekten kızıllık varmı ve kötümü duruyo? simdiden cok tesekkür ederim..Eki Görüntüle 367486 :2::2::2::2::2::2:Eki Görüntüle 367488 Eki Görüntüle 367489
valla burdan çok güzel gözüküyor farkı ancak siz görüyosunuzdur millet tepenize bakacak hali yok zaten zamanla o akıcaktır daha doğal olacaktır bir kaç yıkamada renk oturur bence hem sadece küllü yapsa buseferde röflleler yeşillenirdi sanırım yada dip boya farklı cila farklı renklerle yapılması gerekiyordu çok rahatsız olurrsanız kuaförünüze söyleyin dipleri düzeltsin ufak bir cilalama işlemiyle onu halledecektir ama valla bişey farkedilmiyor burdan süperrr duruyor güle güle kullanın:16:

valla burdan çok güzel gözüküyor farkı ancak siz görüyosunuzdur millet tepenize bakacak hali yok zaten zamanla o akıcaktır daha doğal olacaktır bir kaç yıkamada renk oturur bence hem sadece küllü yapsa buseferde röflleler yeşillenirdi sanırım yada dip boya farklı cila farklı renklerle yapılması gerekiyordu çok rahatsız olurrsanız kuaförünüze söyleyin dipleri düzeltsin ufak bir cilalama işlemiyle onu halledecektir ama valla bişey farkedilmiyor burdan süperrr duruyor güle güle kullanın:16:

çok sağol canım ya:16: evet çok sırıtmıyor ama ilk kez böyle oldu işte taktım biraz.. röfle yok saçımda canım.. balyaj attırdım sadece oda boyadan sonra atıldı zaten.. dedim ben kadına dipler böyle turuncumsumu kalıcak diye artık onun dip rengi o dedi bişey diyemedim düzeltebilirmi yani o rengi canım? çok tesekkür ederim insallah renk güzelir biran önce:)

Back
X