kotu durmuyo bence balyajlar oldugu ıcın dıkkat cekmıyo yada.
Kumral tek başına turuncumsuluk taşıyor tabi ki. O yüzden kuaförünüz küllü kumral ile karıştırıp uygulamış ama oranını tutturamadığından olsa gerek yine kızıllık oluşmuş. Bu da onun başarısızlığı.
Bence cok guzel duruyo kızıllık turunculuk hıc goze batmıyo harıka olmus tatlım ben sıyahtan dondum saclarım alaca bulacaydı koyu kumralın uzerıne sarı balyaj attırdım aralarda kızıllar var sen bendekı kızıllıkları gorsen senınkı yanında super kalıyor
Canım diplerim çıkmıştı demişsin doğal rengin ne acaba?
Küllü kumral kızıllaşabilir,bende kullanmıştım sarı zemin üzerine bildiğimiz küllü olmuştu fakat
doğal saçım(kestane) üzerine kızıl yansımalar olmuştu bakırlıkta vardı.
Ama baskın ton değil yansımaydı kötü durmuyordu.
Sana tavsiyem kumral ile boya açık kumralda karıştırabilirsin
daha tatlı bir renk,yansıması kahvemsi daha nötr yani.
saçların güzel olmuşnormalde kumralda hiç kızıllık olmaz bende röflenin üzerinde koyu kumralla kumralı karıştırıp boyadım şimdi aktı biraz orta kumral bi renk oldu ve kızıllık yok kesinlikle sadece alttaki röfleden dolayı hafif dorelik var oda bidahaki boyamda küllüyle kumralı karıştırıp boyicam o zaman oda gider... kuaförler nerdeyse tüm boyaların içerisine kızıl karıştırıyor özellikle küllüde yeşillenme olmasın diye belki oranını ayarlıyamamıştır
kızlar saçlarımı bikaç ay önce karamele boyatmıştım.. zeminde platin sarı olduğu icin karamel aktı tabi cok acık bi kumrala dönüştü.. bugün kuaföre gittim diplerim cıktığı için çok açık küllü kumral istiyorum dedim üstünede sarı balyajlar...küllü kumral ve kumralı karıştırdı.. saçlarımın altları güzel oldu ama üst kısım yani diplerimturuncu.. söylediğimde o renkte kızıllık var zaten boyadan dolayı dedi.. netten baktığımda kumralda hiç böyle bişey yokki.. resim ekliyorum simdi fikirlerinize cok ihtiyacım var bunalıma girdim üst baska alt baska kumralda gerçekten kızıllık varmı ve kötümü duruyo? simdiden cok tesekkür ederim..Eki Görüntüle 367486 :2::2::2::2::2::2:Eki Görüntüle 367488 Eki Görüntüle 367489
kendını uzecek kadar kotu olmamaıs ..ama bence doğal durmuyor problem orda ...bu tarz balyaj ve rofle vb. ıslemlerı ben pek begenmıyorum her zaman dogal renkler duz boya tercıhımdır..ama yapılan ıslemde kotu duran bır yan yok ...dıpler evet bıraz turuncu ama dıkkat cekmıyor
Çok güzel olmuş saçların ben bayıldım doğrusu öyle kızıllık falan göremedim güle güle kullan canım
valla burdan çok güzel gözüküyor farkı ancak siz görüyosunuzdur millet tepenize bakacak hali yok zaten zamanla o akıcaktır daha doğal olacaktır bir kaç yıkamada renk oturur bence hem sadece küllü yapsa buseferde röflleler yeşillenirdi sanırım yada dip boya farklı cila farklı renklerle yapılması gerekiyordu çok rahatsız olurrsanız kuaförünüze söyleyin dipleri düzeltsin ufak bir cilalama işlemiyle onu halledecektir ama valla bişey farkedilmiyor burdan süperrr duruyor güle güle kullanınkızlar saçlarımı bikaç ay önce karamele boyatmıştım.. zeminde platin sarı olduğu icin karamel aktı tabi cok acık bi kumrala dönüştü.. bugün kuaföre gittim diplerim cıktığı için çok açık küllü kumral istiyorum dedim üstünede sarı balyajlar...küllü kumral ve kumralı karıştırdı.. saçlarımın altları güzel oldu ama üst kısım yani diplerimturuncu.. söylediğimde o renkte kızıllık var zaten boyadan dolayı dedi.. netten baktığımda kumralda hiç böyle bişey yokki.. resim ekliyorum simdi fikirlerinize cok ihtiyacım var bunalıma girdim üst baska alt baska kumralda gerçekten kızıllık varmı ve kötümü duruyo? simdiden cok tesekkür ederim..Eki Görüntüle 367486 :2::2::2::2::2::2:Eki Görüntüle 367488 Eki Görüntüle 367489
valla burdan çok güzel gözüküyor farkı ancak siz görüyosunuzdur millet tepenize bakacak hali yok zaten zamanla o akıcaktır daha doğal olacaktır bir kaç yıkamada renk oturur bence hem sadece küllü yapsa buseferde röflleler yeşillenirdi sanırım yada dip boya farklı cila farklı renklerle yapılması gerekiyordu çok rahatsız olurrsanız kuaförünüze söyleyin dipleri düzeltsin ufak bir cilalama işlemiyle onu halledecektir ama valla bişey farkedilmiyor burdan süperrr duruyor güle güle kullanın
yıkadıkça renk oturucakdır bu hali bile çok güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?