küp şeker ve hamilelik

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
41
arkadaşlar dün bi yakınımdan bişey duydum ve çok şaşırdım bi bayan varmış 10 yıl falan çocuğu olmamış doktorlarda kesin çocuğun olmaz demiş kadında artık nerden duyduysa birisi ona vajinanın içine bi tane küp şekeri bölüp küçük bi parçayı 1 ay boyunca vajinanın içine yerleştirmesini söylemiş tabi kadında umuda kapılıp bubu deniyo ve o ay nasıl oluyosa hamile kalmış ben çok şaşırdım sizlerle paylaşmak istedim daha önce böyle bişeyi duyanınız varmı:CüvCüv::CüvCüv:

bence mantıksız
eskilerden kalma desek eskiden kesme şekermi vardı bilnmez
hem bence mikrop bile kapılabilir
araştırmak lazım

evet benim komşumda söyledi bana onu küp şekeri koy dedi ama öyle birşeye cesaret edemem ya daha kötü bişey olursa

öyle şey olurmu yaa çok ilginç bence tamamen tesadüf hem o kesme şeker içerdeyken nasıl hamie kalmış :uhm:

bebek şekere kanıp geliyor herhalde. gel bebek gel sana şeker vericem der gibi

ay canım valla çok komiksin bencede bebek şekere kanıp geliyo heralde ama zaten şeker orda eriyo ve sanırım ordaki ya iltihabı yada ne bileyim kanalları falan mı açıyo belkide tamamen tesadüftürhihoyyyt

ilginç ya hiç duymadım ,, artık insanların bebek sahibi olabilmek için denemeyeceği şey yok gibii:sm_confused:

tööövbe ya rabbim yaaa...ne bulsak afedersiniz ama oramıza mı koyacagızz bu ne yaaa...o çok inanmış olacagına demekki rabbim boş çevirmeniş..inanmayın böyle şeylere...

bende buna benzer bıse duymustum ama benım duydugum seker mevlana sekerıydı ve okadında doktorlar olmaz dedıgı halde o ay hamıle kalmıstı

Arkadaşlar sakınnnn,kesme şeker içinde makina yağı ihtiva eder.Kimyevi maddeler vardır içinde.İltihap ya da mantar olabilirsiniz.Ayruıca mantar şekerli ortamda daha çabuk ürer.Kesme şeker tatlıdır biliyorsunuz.O bayanın Allah yazmıştır vakti saati yetmiş olmuştur.Bitkisel içilen şeylere inanırım ama o bölgeye su bile değdirmek sakıncalıdır.Lütfen dikkat edin.

nasıllllllllldelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
okuyunca inanamadım valla:1shok:

Back
X