Küpe deliğimin yanındaki beze gibi şey?

pandask

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
38
8
6
31
Bir bucuk ay once kulagima ikinci deligi actirdim. Bu sabah kalktigimda kupe deligimin biraz arkasinin kaniyo oldugunu farkettim aynadan baktiktan sonra orasinin sis ve cikintili oldugunu gordum kolonyayla yarayi temizledim sonra fucidin antibiyotik krem surdum bu arada kupeyi de cikarttim delik muhtemelen kapanicak ama o yarayi ve o sisligi gorunce moralim bozuluyor fotograf ekliyorum kirmiziyla isaretli yer kupe deligim.

Eklentiler

• image.webp
    5 KB · Görüntüleme: 140
  • image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 166
Of çok gıcık bişey bende de olmuştu doktora gitmeye gerek görmemiştim 1 haftaya tamamen kaybolmuştu kendiliğinden.

Benim bir hatam sıkarsam daha çabuk geçeceğini sanmamdı, canımınyakmaktan başka bir işe yaramadı sen sıkma

Bir haftaya gecicekse iyi sanki hic gecmiycekmis gibi o cikinti orda hem kalcakmis gibi geliyo suan. Zaten sikamiyorum cunku aciyo cevabin icin tesekkur ederim icimi rahatlattin

Bepanten merhem sürüp ovalayabilirsin günde 5 kez falan.içinde beyaz şeyler birikir. İyice ovalarsan çıkar.bana öyle söylemişti kuyumcu

Büyük ihtimalle iltihaplanmış. Sahte küpeler takmayın,temiz tutun deliği. Bepanthen de sürebilirsiniz.
Kendi kendine geçer bence endişelenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…