Kupon ile alışveriş rica etsem bi bakabilir misiniz

scarlettjohansson

... billion euros
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
970
1.982
63
30
IMG_3737.webp
Bu benimki pek dert sayılmaz ama cevap alana kadar konum taşınmasın rica ediyorum sizden
Site ismi veriliyormu bilmiyorum
Bi online alışveriş sitesinde bu şekilde indirim kuponlarım olduğu gözüküyor ve son bi haftam kalmış ancak ben neyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum
Bilen var mı acaba ?
Özellikle 300 tl kahve makinesi indirim deniyor bu nedemek
Müşteri hizmetlerini aradım ancak ulaşamadım
Burda bilen arkadaşlar vardır eminim bi el atın lütfen

Şimdi görüşme sağladım
4.600 tl lik kahve makinesi jura ena micro 9 markası için geçerliymiş :oha:
Ben bi kahve makinesine 4600 vericek olsam indirime niye gerek duyayım
Bu olay tamamen kandırmaca başka birşey değil

Son düzenleme:
Ee varsa kullanın trt belgeselde kuponcuları izleyince özenmişimdir hep :KK48:
Umarım yardimci olabilicek yorumlar gelir..

Bu sitede bende de var bu kuponlar. İlk kupon 300 tl alışverş yapmanız durumunda devreye girecek (kupon kullan butonuna basarsanız) ve %15 ind kazanırsınız. 500 tl alışveriş kahve makinasına da 300 tl indirim yapıyor ama ne hikmetse bana kullandırmıyor bu kuponu..

Mesela 300 tl kahve makinesi indirim diyor ama marka yok
Bende herhangi bi marka makineyi sepete attım kuponu kullanıcam güya sivri zeka ben :KK73:
Ama ne hikmetse kupon kod numarası istiyor kod çıkmıyor,kod olmayınca az kalsın karttan çekicektim son anda farkettim

Bu sitede bende de var bu kuponlar. İlk kupon 300 tl alışverş yapmanız durumunda devreye girecek (kupon kullan butonuna basarsanız) ve %15 ind kazanırsınız. 500 tl alışveriş kahve makinasına da 300 tl indirim yapıyor ama ne hikmetse bana kullandırmıyor bu kuponu..
Yok ben 300 ü 500 ü geçtim o indirimleri de farketmediğim için boşa gittiler hep
Evet kupon kodu istiyor ve kod çıkmıyor anlamadımki

Hangi site bu?
Sık sorulan sorularda kuponları nasıl kullanacağım diye bir bölüm yok mu?

Genellikle kod numarası ister. Ya sitede yazar. Ya da bazıları mesaj gönderiliyor belli bi numaraya, ordan şifre geliyor size.

Hangi site bu?
Sık sorulan sorularda kuponları nasıl kullanacağım diye bir bölüm yok mu?

Genellikle kod numarası ister. Ya sitede yazar. Ya da bazıları mesaj gönderiliyor belli bi numaraya, ordan şifre geliyor size.

N11 . Az önce görüştüm şaka gibiler ya
Belirledikleri 4 600 tl lik kahve makinesine 300 tl gibi dev bi indirim yapmışlar ne büyük bi olay bu :işsiz:

Eki Görüntüle 1929446 Bu benimki pek dert sayılmaz ama cevap alana kadar konum taşınmasın rica ediyorum sizden
Site ismi veriliyormu bilmiyorum
Bi online alışveriş sitesinde bu şekilde indirim kuponlarım olduğu gözüküyor ve son bi haftam kalmış ancak ben neyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum
Bilen var mı acaba ?
Özellikle 300 tl kahve makinesi indirim deniyor bu nedemek
Müşteri hizmetlerini aradım ancak ulaşamadım
Burda bilen arkadaşlar vardır eminim bi el atın lütfen

Şimdi görüşme sağladım
4.600 tl lik kahve makinesi jura ena micro 9 markası için geçerliymiş :oha:
Ben bi kahve makinesine 4600 vericek olsam indirime niye gerek duyayım
Bu olay tamamen kandırmaca başka birşey değil
4600 Tl kahve makinasına verecek adam o indirimi almayı hakaret olarak görür kendine :D

Back
X