Doğuma Hazırlık Kurabiye mi Şeker mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

okutan81

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
14
0
16
İstanbul
Merhaba,

Kız kardeşim Ocak ayında doğum yapacak.
Ona sürpriz olsun diye doğum kurabiyesi yada şeker yaptırmak istiyorum ama karar veremedim.
Kurabiye sanırım birkaç gün önce hazırlanması gerekiyor, bayatlamaz mı?
Tamam şekilleri güzel diye yaptırıyoruz ama sırf şekli güzel, tadı farketmez de diyemedim.

Hangisi mantıklı olur sizce?
Bir de yaptırdığınız, beğendiğiniz yer var mı Kadıköy tarafında?

Şimdiden teşekkür ederim

Ben de aynı ikilemde kalmıştım arkadaşlarım '' kurabiye yendiğinde elinde bir hatıra kalmıyor ancak bebek şekeri istenildiği kadar saklanabiliyor'' diye söyledikleri için bebek şekeri yaptırdım. Çok uygun fiyata geldi. $profl.webp $siteye4.webp $yatan bebek.webp $site2.webp $takım1.webp $masa.webp

Son düzenleme:
Merhaba,

Kız kardeşim Ocak ayında doğum yapacak.
Ona sürpriz olsun diye doğum kurabiyesi yada şeker yaptırmak istiyorum ama karar veremedim.
Kurabiye sanırım birkaç gün önce hazırlanması gerekiyor, bayatlamaz mı?
Tamam şekilleri güzel diye yaptırıyoruz ama sırf şekli güzel, tadı farketmez de diyemedim.

Hangisi mantıklı olur sizce?
Bir de yaptırdığınız, beğendiğiniz yer var mı Kadıköy tarafında?

Şimdiden teşekkür ederim

merhaba
bende kasım sonunda inşallah doğum yapıcam,kurabiye yaptırmaya karar verdim..daha önce arkadaşım yaptırdı memnun kaldı,hem taze hemde fıyatı birçok yere göre daha uygun.bende gördüğüm için güvenerek sipariş verdim.
sende yaptırmak istersen telini verebilirim..anadolu yakasında.. www.pastaruyasi.net

merhaba
bende kasım sonunda inşallah doğum yapıcam,kurabiye yaptırmaya karar verdim..daha önce arkadaşım yaptırdı memnun kaldı,hem taze hemde fıyatı birçok yere göre daha uygun.bende gördüğüm için güvenerek sipariş verdim.
sende yaptırmak istersen telini verebilirim..anadolu yakasında.. www.pastaruyasi.net

Sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı dilerim.
Bende galiba kurabiye yaptıracağım, tarihimiz yaklaştığında arayacağım:)

ben hem kurabiye hem şeker yaptıracağım ama kurabiyelerin ne kadar dayandığını henüz araştırmadım. bir sitede 1 aya yakın durduğu yazıyor ama 1 aya yakın duran bir kurabiyenin tadından şüpheliyim :) o yüzden kurabiyeleri doğuma ayrı, mevlüde ayrı yaptırmaya karar verdim..

Ben hastaneye gelenler için ikramlık kurabiye yaptırmayı düşünüyorum az miktarlı. Mevlütte de şeker yaptıracağım :)

Hepinize merhaba kızlar..!Uygun fiyata,lezzetli ve temiz bir şekilde bebek kurabiyesi yapıyorum,ilgilenen arkadaşlarım varsa itinayla sipariş alıp yapabilirim..;)

Back
X