- 2 Temmuz 2024
- 3.713
- 6.621
- 78
- 27
HoşbuldumHoşgeldin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşbuldumHoşgeldin![]()
Canım en azından tarifini alsaydın, tarif kalmazEvet evet katılmak istiyorum ama bu birkaç gün biraz meşgulüm onları halleder etmez katılacam. 26 mayısa kadar katılabilirmişim zaten. Ayrıca çok teşekkür ederim beni unutmadığın için![]()
Yirim periskobaliBugün 10. Yılım olmuş burda yok aglamayacagim gözüme toz kactiburasinin bana kattığı güzellikler seviyorum sizi ,iyi ki varsınız.
![]()
Sedaİlk kurabiyeyi kim yapıyoo?![]()
Ama keşke ceviz yapılsaİlk kurabiyeyi kim yapıyoo?![]()
O bugün yapamazmış
Canım tarifini ayırtman lazım istersen ayır sonra yapEvet evet katılmak istiyorum ama bu birkaç gün biraz meşgulüm onları halleder etmez katılacam. 26 mayısa kadar katılabilirmişim zaten. Ayrıca çok teşekkür ederim beni unutmadığın için![]()
İlk kurabiyeyi kim yapıyoo?![]()
Hepimizin cevabı aynı
Bugün yapmazsa yarın yapar ama ilk O yaparO bugün yapamazmış![]()
Ben tabikiİlk kurabiyeyi kim yapıyoo?![]()
O tarif her yapıldığında birinci olmuş olduğu için yapılmıyor 3 birincilik sonrası yasaklanıyorKatılacak herkese başarılar
Neden kuş yuvası hariç merak ettim.![]()
Ay ben ilk defa böyle bir kurabiye duydumO tarif her yapıldığında birinci olmuş olduğu için yapılmıyor 3 den fazla yani
Çok popüler bir tarifti bir araAy ben ilk defa böyle bir kurabiye duydumSağol Naneciğim
![]()
Ay ben ilk defa böyle bir kurabiye duydumSağol Naneciğim
![]()
Çok isterimde küçümen beni bırakmaz, yeme düşmemiz yavru var arkadaşın emaneti. O çok vaktimi alıyor canım. İlerde kendi evimde güzel bir sunumla olur bak çeyizliklerleÇok popüler bir tarifti bir ara
Sen de katılsana bu ayyaparsın sen
Çok güzelmiş canım yapan arkadaşın ellerine sağlıkEki Görüntüle 3585680
Bu şekilde oluyor.Bisküvi - Kurabiye Tarifi Konu 'Kuş Yuvası Kurabiye - Ülker Kakao Sponsorluğunda'
Herkese merhaba![]()
![]()
![]()
Malzemeler
Süslemek için;
- 150 gr. Margarin
- 1 su bardağı Pudra şekeri
- Yarım su bardağı nişasta
- 1 yumurta
- 1 paket vanilya
- 3 yemek kaşığı kakao
3 su bardağına yakın un
Badem şekeri
Pişmaniye
Yapılışı ;
![]()
Un hariç tüm malzemeleri ekleyip karıştıralım.
Unu azar azar ekleyip yoguralım![]()
Sarımsak ezici apartımızın içine bir parça alıp yerleştirelim. Yağlı kağıt serilmiş tepsimize daire şeklinde sıkalım.![]()
![]()
Bir kapak yardımı ile tam ortasına bastıralım
180...
- C A N O
- kurabiye kurabiye hamuru tarifi
- Yorumlar: 91
- Forum: Yemek Tarifleri
![]()