Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiDenenmiş Lezzetli Anne Kurabiye Tarifleri
Bence de elticim.
Çocuğum yok ama yeğenlerime bile psihalive kıvırmayı öğrettim mesela. İçli köfte için küçükler ama mantıyı annelerinden güzel bağlıyorlar.
Şimdi şöyle annemin omzunda yırtık var.
O dönemden beri ben bekarken de ev yapımı olan bir yere yaptırıyor.
ben ve diğer iki ablam onun tadına alışınca
Annemde her sene öyle devam etti ediyorda...
Ay ben hiç yemedim de yapmadım da. Evdeki yemek bitince internetten bakıp güzel bir tarif bulursam yaparım. Ben de batı Karadenizli olarak mantı açıyorum, içli köfte, kaburga dolması yapıyorum.
Bence de elticim.
Çocuğum yok ama yeğenlerime bile psihalive kıvırmayı öğrettim mesela. İçli köfte için küçükler ama mantıyı annelerinden güzel bağlıyorlar.
Yasemin hanım, evde nugget, Kentucky gibi tavuk yapıyor musunuz? yasminsay
Ben onu pek tutturamadım, hazırlar gibi olmuyor tadı. Kendim sevmiyorum çocuklar için.
Kendi evimdeyim.
Yani şunu demek istedim tek başıma yavaş sürer onu yuvarlamaya kalksam diye düşünüyorum.
Çünkü ben 1 atardım .
eskiden bebekten önce kayınvalideye yardım ettiğimde .
Ama yapabilen aynı anda iki üç atıyor atabiliyor diye duydum.
Elinde yuvarlayıp .
Ay ben hiç yemedim de yapmadım da. Evdeki yemek bitince internetten bakıp güzel bir tarif bulursam yaparım. Ben de batı Karadenizli olarak mantı açıyorum, içli köfte, kaburga dolması yapıyorum.
Yasemin hanım, evde nugget, Kentucky gibi tavuk yapıyor musunuz? yasminsay
Ben onu pek tutturamadım, hazırlar gibi olmuyor tadı. Kendim sevmiyorum çocuklar için.