- 28 Ekim 2022
- 9.582
- 27.915
- 478
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dam üstünde oy neler çünkü
İyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Umut koşmaya başladı mı ben gelmeyeli
Hoş geldin sefalar getirdinDam üstünde oy neler çünkü
İyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Umut koşmaya başladı mı ben gelmeyeli![]()
HoşgeldinDam üstünde oy neler çünkü
Dönüyor yuvarlanıyorDam üstünde oy neler çünkü
HoşgeldinGünaydın siflirellalar![]()
Günaydın kuşum. Görüşmeyeli nasılsın? Anneler günü için hediye aldın mı ya bana fikir verin.Hoşgeldin
Evet. İyiyim sağol teşekkürler .Günaydın kuşum. Görüşmeyeli nasılsın? Anneler günü için hediye aldın mı ya bana fikir verin.
Terlik olabilir aslında. Bi tur atayım bugün mahallede.Evet. İyiyim sağol teşekkürler .
Anneme kısa kollu tişört aldım,
buluz tarzı yani.
Kayınvalideye de terlik aldım.
Allah şifasını versin. Neden hastanede yatıyor?Ama daha kayınvalideme hediyeyi vermedim bekliyorum. Çünkü erkek kardeşi hasta yoğun bakımda.
durumuda iyi değil.
annemde vefat etmez ise ver diyor.
karışık bir durum .
yarın pazar bende şaşırdım nasıl yapsam
Ani bir vefat olayı olursa zaten hiç verilmez onu biliyorum.
Duruma bakacağım...
Yarın ses haber olmaz ise hastaneden bi öğlen verim öyle normal konuşma sohbet ortamında diye düşünüyorum.
Epeydir hasta aslındaAllah şifasını versin. Neden hastanede yatıyor?
Allah yardımcısı olsun. Duruma göre verirsin artık kaynananın hediyesini. Gerçi seninki biraz gıcık ama neyse.Epeydir hasta aslında
bilinen bir durumu vardı .
Bağırsak kanseri
Öncelerden beri tedavi oluyordu ilaç alıp geri çıkıyordu hastaneden.
İşte şimdi bir iki haftadır hastanedeydi.
doktor en son bir yoğun bakıma alalım demiş.
evet aynen.Allah yardımcısı olsun. Duruma göre verirsin artık kaynananın hediyesini. Gerçi seninki biraz gıcık ama neyse.
Tüh kimse için iyi olmamış. Tam da Umut’un babaanneye kitlenme zamanı gelmişti yavaş yavaş.Eşimin bu hasta yatan Dayısıda zaten 50 yaşın üstünde hiç evlenmemiş bekardı.
zamanında bir türlü beğenmemiş kimseyi ondan öyle diyorlar.
Anneannesi ve dedesi de çok yaşlılar zaten . Bi taraftan zor bir durum dayısı hasta değilken onların her işine bakıyordu.
şimdi dayıda böyle olunca kayınvalidem eşim kayınpeder ilgileniyorlar.
Valla eskisi kadar hali yok.bide ramazandan beri ayağı ağrıyordu.Tüh kimse için iyi olmamış. Tam da Umut’un babaanneye kitlenme zamanı gelmişti yavaş yavaş.![]()