• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kural ihlali yapıyorum banlayin

smyrna32

İçimdeki akvaryumda insan taşıyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
243
252
18
40
Herkese açık bir platform da konu açıp,herkesin yorum yapıp ,fikir beyan etmesine izin veriyorsak ,gelebilecek olumsuz eleştirilere de açık olmak gerek!! Küfür hakaret argo assaligiyici din dil ırk ayrımı yapılmadığı mudetce isteyen istediğini yazar !! Ha rahatsız oluyorsan ya burada paylasmayacaksin !!yada karşılık vermeyeceksin!!! Bu platformda kimse kimseyi tanımıyor herkesin konumuza ,sorunumuza farklı bir bakış açısı vardır ,bunu anlamayacak kadar beyinsiz olan bir o..rospu yüzünden ,ve ona hakaret etmediğim bir admin yüzünden Ban yedim !!! Kural ihlali yapmışım ,evet şuan kural ihlali yapıyorum kalıcı ban verin umrumda değil!!! Beyinsiz bir surtuk yüzünden ve geri zekalı bir admin yüzünden birdaha buraya girmeyide düşünmüyorum zaten !! Olumlu yorumlara salya akıtıp ,olumsuz yorumda içindeki mikrobu dışarı kusan gevsekleri banlayin bence !! Seviyesiz kufurlerim icinn kusura bakabilirsiniz

Back