canım ben de o kıza çok üzüldüm ya
dün facete gördüm haberi akşama doğru sonra da hberlerde baktım hala etkisindeyim
ya o kadar içim acıdı ki ailesinin halini düşündüm
Allah sabır versin ailesine çok acı bi ölüm
bi de önceki çocukları da 9 yaşındayken lösemiden ölmüş ya
bu habere ben de cok uzuldum... tuylerim diken diken oldu ben de go kart a sıklıkla giderdim üniversitedeyken arkadaslarla
kesinlikle ve kesinlikle işletmecinin hatası...
bizi o arabalara binmeden once sanki uzaya fırlatacakmıs gibi inceler her turlu onlemi alırlardı...
saclarınız dahi acık binemiyorsunuz saclarınızı lastikle baglayıp bone icine alıyorlar kaskı oyle takıyorsunuz... uzerinizde aksa dolanacak herhangi bir sey varmı diye didik didik arıyorlar
ayakkabılarınıza varana kadar bakılıyor...
imkanı yoktur normalde atkıyla o araclara binmenize izin verilmesine
yazık... ölüm geldi mi sebep bahane belki ama insanı hayatı da bu kadar ucuz olmamalı
Ben bir kaç tane gördüm, geneli hep işsiz güçsüz konuşmayı bilmeyen 14 - 17 yaş arası gençler akılları sıra işletmeye çalışıyorlar ve tabiki gerçek sahipleri değil. Kartingi sürekli yapan biri bile olsa uyaracaklardı, uyardığı halde binmeye kalksa izin vermeyeceklerdi. Ama peşinen 20 - 40 artık ne kadarsa cebe indirip gerisiyle uğraşmıyor kimse. Uğraşmayacak şey değil, yurtdışında extrem spor olarak nitelendirilen bir aktivite. Hadi onlar böyle, ya belediye yeterlilik belgesi olmayan bir işletmeyi hiç denetlemedi mi, kimse gelip bakmadı mı, yada bakıldı da duruma kim göz yumdu, neye karşılık?
yurt dışında yapılan exreheme sporlarla burdakiler arasında dağlar kadar fark var ordaki insanlar 15 sene o sporu hobi olarak yapıyor adamın mesleği başka bakkal kasap neyse ama hobi olarak paraşütle atlıyor kayıyor neyse sonra bu yeteneğini kazanca dönüştürüyor ama türkiyede yamaç paraşütü çok kazançlı 20000 tl olan herkes yapıyor geçmişlerde adamın kemerini bağlamayı unuttular izlemişsinizdir çocuk oyunumu bu arkadaş kemer unutulurmu adam düştü öldü karısının gözünün önünde kurallar herkes kendine kural koymuş sorgulayanda yok sorgulananlarda kimseye zararı olmayan insanlar kendimden örnek vereyim kafe işletiyoruz bazen geç kapatıyoruz komşu şikayet ediyor polis gelmiş yaa kardeşim neden kapatmıyosun kurala uymuyosun sanki bitek ben geç saatte kapatıyorum yazsın bana ceza ee başka yerde her türlü haltı yapan insanlar onlara bişey yok onlar şu memleketli ya biz salağı yada görevini yapanlar korkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?