Yatak Odası Dekorasyonu Kural3iyenin Yatak Odası Takımı (:

Ay harika bayıldım gule gule kullan hayati. Valla bittim buna :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok şık,güle güle kullan.bende nişanlıyım,nereden aldın ? samsunda bulabilirim umarım :26:

Bayildimm ayna kisminin arkasi gizli dolapsa super cok kullanisli oluo onlar gule gule kullan canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Berke mobilya canım İstanbulda var.

Bende berke mobilyanın takımlarını model olarak çok beğeniyorum ama çevremde hiç kullanan yok fikir alamıyorum kimseden. Size birileri mi tavsiye etti daha önce kullandınız mı ya da şu an memnun musunuz aldığınızdan.. gerçi daha kullandınız mı bilemem ama :)

Bende berke mobilyanın takımlarını model olarak çok beğeniyorum ama çevremde hiç kullanan yok fikir alamıyorum kimseden. Size birileri mi tavsiye etti daha önce kullandınız mı ya da şu an memnun musunuz aldığınızdan.. gerçi daha kullandınız mı bilemem ama :)

Bende internette gördüm canım.mobilyamız geldi ama henüz kullanamadık.Ekim de kullacağız inş.Gayet güzel ama gördüğüm ve anladığım kadarıyla.

Bende alyans düğün paketini çok beğendim bi alasımız var ama ne al dediler ne alma dediler kimse bir şey bilmiyor. Kararsız kaldık. =)

bugün gittim bağcılar şubesine kendi beğendiğim takımı göremesem de ordaki bir kaç dolaba falan baktım sağlam duruyor kaliteli.. hoşuma gitti açıkçası..

Back
X