Kur'an'ı ayakları altına alan saygısız bulundu

pinkstrap

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
30.831
47.062
798
kuran.webp

Geçtiğimiz günlerde 'kedibiti' isimli bir twitter kullanıcısı Kur\'an'a ayak basıp fotoğrafını paylaştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, avukatı Esennur Ezgi aracılığıyla İslamiyet'e hakaret eden bu kişi hakkında savcılığa şikayette bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

'kedibiti' isimli twitter kullanıcısının İstanbul'da yaşayan G.A. (38) olduğu tespit edildi. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Bilişim Suçları Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan A.'nın bilgisayarına ve telefonuna el konuldu.

DAVA AÇILDI

İfadesinde bir inancı olmadığını Kur'an'a ayak basılan fotoğrafın yanında devlet büyüklerine hakaret ettiğini söyleyen A. hakkında iftira, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme ve kamu barışını bozma hedefiyle hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA MÜDAHİL OLDU

Davaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı aracılığıyla müdahil olduğu öğrenildi. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de söz konusu dava için avukatına talimat verdiği ifade ediliyor.
Alıntıdır/Stargazete.com

O inanmadigin Allah, seni kahretsin insallah.
Hadi inanmiyorsun e be pislik kadın, e be ahlaksiz kadin bu nefretini Kur'andan niye cikartiyorsun Allahin cezasi?
Inanmamak ayri ama inananlarin kutsal kitabina saldirmak farkli. Senin o ayaklarini kesmek lazim, anca bundan anlarsin.. pislik. Allah hidayete erdirmesin seni, senin gibi bir insanin tövbe etmesini asla istemem....
Bu yanina kâr kalmamali...

bence bu inançsızlık değil inanca nefret, hangi kafayla bunu yapmış, gerçekten deist biri, kimin neye inandığını umursamaz bence... Burda umursamamazlık değil nefret söz konusu
millet sapıttı..hatırladınmı bir konu çıkmıştı tövbe tövbe..hz.isay heykeline oral sex yaptırma görüntüsü vardı bir gencin..abd mi hatırlamıyorum..oda dava edilmişti ama insanların hiç bir değere saygı duymadığı kesin..

Ayaklari ve ayakkabisi cok cirkin icim kalkti.

Bence bosverin. Kimse kimsenin dinine saygi duymak zorunda degil. Bu yaptigi hareketin kimseciklere ufacik bir zarari olmadi. Ama icindeki nefret kendisine zarar verir.

Neymis dinlerle alip veremedigi. Inanma ama sallama kendi halinde yasa git. Ben bu nefret duygusunu anlayamiyorum. Hicbi seyden boyle nefret edemedim.

Ayaklari ve ayakkabisi cok cirkin icim kalkti.

Bence bosverin. Kimse kimsenin dinine saygi duymak zorunda degil. Bu yaptigi hareketin kimseciklere ufacik bir zarari olmadi. Ama icindeki nefret kendisine zarar verir.

Neymis dinlerle alip veremedigi. Inanma ama sallama kendi halinde yasa git. Ben bu nefret duygusunu anlayamiyorum. Hicbi seyden boyle nefret edemedim.
kuranı-kerimin hiç bir suçu yok insanların dini birşeylere alet etmeye çalışmasıyla..siyasete dini karıştırmasıyla,kırsal kesimde din kisvesi altınd a kadına kıza yapılan işkencelerde..dinin ve kitabın hiç bir suçu yok..
cahil cüheda kadın..kızdığın insanlara reelde bir şey yap gücün kitabamı yetti..kara cahil..

kuranı-kerimin hiç bir suçu yok insanların dini birşeylere alet etmeye çalışmasıyla..siyasete dini karıştırmasıyla,kırsal kesimde din kisvesi altınd a kadına kıza yapılan işkencelerde..dinin ve kitabın hiç bir suçu yok..
cahil cüheda kadın..kızdığın insanlara reelde bir şey yap gücün kitabamı yetti..kara cahil..

Ben sadece dikkat cekmeye calistigini dusunuyorum. Deist olan ateist olan bunu yapmaya luzum duymaz ki.

Back
X