Kurban bayramı tatili

Gitmemek için en son sebe
Sevgili hanımlar merhaba, yine bir konuda danışmak istiyorum. 🥰 Kurban bayramında kardeşlerim tatile gidecekler ikisi de bekar. Beni de davet ettiler. Eşimle bu konularda birbirimizi kısıtlamayız. Gitmek istiyosan git hayatım kurbanı ben kendim hallederim dedi. Aslında gitmek istiyorum ikisi de evlendiğinde kardeşler olarak böyle bir şansımız olur mu bilmem ama bayram bayramda eşimi yalnız bırakmakta istemiyorum.
Gitmezsem ablam eşimin izin vermediğini düşünecek, gitsem eşimin ailesi laf eder belki. Aslında insanların ne dediğini de umursamayan biriyim ama aileden insanlar laf söz yapınca ruhum yoruluyor.
Siz olsanız napardınız?
Gitmemek için en son sebebim eş ailesinin arkadan konuşması olurdu.. yerinizde olsam hiç beklemem hemen tatile atlardım..

Yok gidersem konuşacaklar yok gitmezsem kardesimgil baska düşünecek he he der geçerim yahu banane . Kv yakınsanız gider öpersiniz biter uzaksanız 1.gün ararsınız oldu bitti

Eşim bana böyle bir şeyi teklif dahi edemez. Kurban Bayramı bir ramazan bayramı gibi değil ki. Bir ton işi oluyor, yanılıyor muyum? Valla biz bir iki gün sırf etle uğraşıyoruz. Ben bunlarla uğraşırken eşim tatile gidemezdi

Ramazan bayramı olsa bir ihtimal ama kurban bayramında hele bir de kurban kesilecekse eşimi yalnız bırakmazdım kesinlikle

Sevgili hanımlar merhaba, yine bir konuda danışmak istiyorum. 🥰 Kurban bayramında kardeşlerim tatile gidecekler ikisi de bekar. Beni de davet ettiler. Eşimle bu konularda birbirimizi kısıtlamayız. Gitmek istiyosan git hayatım kurbanı ben kendim hallederim dedi. Aslında gitmek istiyorum ikisi de evlendiğinde kardeşler olarak böyle bir şansımız olur mu bilmem ama bayram bayramda eşimi yalnız bırakmakta istemiyorum.
Gitmezsem ablam eşimin izin vermediğini düşünecek, gitsem eşimin ailesi laf eder belki. Aslında insanların ne dediğini de umursamayan biriyim ama aileden insanlar laf söz yapınca ruhum yoruluyor.
Siz olsanız napardınız?
Ben gitmezdim. Ama laf gelecek diye değil, eşimi bırakmak istemediğim için. Etik gelmezdi bana bayramda tatile gidiyorum ben, sen kal kurbanı hallet demek. Canınız ne istiyorsa onu yapın, lafı sözü düşünmeyin. Konuşmak isteyen bir şey bulur ve konuşur çünkü.

Benim ailem bize yakın bir şehirde, arife günü eşimin ailesiyle bayramlaşıcam, sonra eşimle ailemin yanına gidecegiz bayram sabahı da hep beraber bayramlaşıp kardeslerimle yola çıkacağız böyle kararlaştırdık

Ben gitmezdim. Ama laf gelecek diye değil, eşimi bırakmak istemediğim için. Etik gelmezdi bana bayramda tatile gidiyorum ben, sen kal kurbanı hallet demek. Canınız ne istiyorsa onu yapın, lafı sözü düşünmeyin. Konuşmak isteyen bir şey bulur ve konuşur çünkü.
Kurbanı ben halletmiyorum aslında kasap hallediyor biz sadece bize kalanı buzluğa koyuyoruz aslında kalsamda yapcak bir iş yok kesmeye ben gitmiyorum çünkü

Siz olsanız napardınız?
Kusura bakmayın ama kardeşleriniz sanki anlayışsızlar ben şahsen kocamı öyle bayramda yalnız bırakıpta bir yere gidemem çok acil bir şey yoksa . Kardeşleriniz bekar bekara her şey kolay gelir siz eşinizi düşünmelisiniz eminim ki kardeşiniz evli olsa siz gitmek isteseniz gelmez sizle

Back
X