Kızlar acil cevap almam gerektiği için buraya yazıyorum.Kurban etimi aldım ancak bu saatte onu işlemem imkansız hem vaktim yok hem de akşam üzeri kesildi.Yarın sabah cümbür cemaat ilgilenicez onunla ama şuan onun sabaha kadar muhafaza etmem gerek.En güzeli buzdolabında saklamak ama yerim yok dolapta.Bende masaya tepsileri dizdim üstüne poşet koydum ve etleri dizdim.Bu şekilde sabaha kadar durur mu?Acil yardım kızlar
Bildigim kadarıyla serin yerde durması gerekiyor. balkonda uygun bir yer yok mu.
kuşlar kapmasında etleri yani balkonunun bi köşesine filan koysanız olur mu acaba
Bildigim kadarıyla serin yerde durması gerekiyor. balkonda uygun bir yer yok mu.
kuşlar kapmasında etleri yani balkonunun bi köşesine filan koysanız olur mu acaba
Sorduklarım birşey olmaz diyor ama gene de içim rahat etmedi.Birde sizlere sormak istedim.Evet tüm uzmanlarda 1 gün dinlenmeli diyor et için hem işlenmesi de daha kolay oluyor.
Serin yerde durması gerekiyor annem ilk gün zaten buzdolabına yerleştirmez mutfakta serin yerde bekletir balkonunda kapısını açar.Bir gün sonrasına da buzdolabına kimisini de özellikle kemiklileri buzluğa yerleştirir