tijeen www.tijeence.blogspot.com Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2008 2.881 890 688 Diğer 19 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tijeen #1 picasaweb.com Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2009
C ceylangozlum Ziyaretçi 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tijeen #2 valla yaprak yapimi cok guzel aciklanmis tesekkurler canim süprizzzzz ornekler cok guzel, yine kipir kipir oldum cicekleri gorunce kurdeleler icinde :sm_cool: ipin ucunu verdin , arkasini bekleriz tijeen cim :içelim:
valla yaprak yapimi cok guzel aciklanmis tesekkurler canim süprizzzzz ornekler cok guzel, yine kipir kipir oldum cicekleri gorunce kurdeleler icinde :sm_cool: ipin ucunu verdin , arkasini bekleriz tijeen cim :içelim:
tijeen www.tijeence.blogspot.com Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2008 2.881 890 688 Diğer 23 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tijeen #3 :) elimde daha bir çok örnek var ama yayınlayamıyorum çünkü nerden kopyalamışım hatırlamıyom hatırlasam izin isteyip yayınlardım ama maleseff kikikikiiii
:) elimde daha bir çok örnek var ama yayınlayamıyorum çünkü nerden kopyalamışım hatırlamıyom hatırlasam izin isteyip yayınlardım ama maleseff kikikikiiii
Kalliste Guru Kayıtlı Üye 30 Nisan 2007 9.109 59 363 56 Eskişehir 25 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tijeen #4 Tijen merhaba, şimdiye kadar kopyaladıklarınıda alıntı yaptığın siteyi belirtirsen iyi olacaktır.. Bölüm açıklamasını okuyalım... http://www.kadinlarkulubu.com/7042038-mesaj1.html
Tijen merhaba, şimdiye kadar kopyaladıklarınıda alıntı yaptığın siteyi belirtirsen iyi olacaktır.. Bölüm açıklamasını okuyalım... http://www.kadinlarkulubu.com/7042038-mesaj1.html
tijeen www.tijeence.blogspot.com Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2008 2.881 890 688 Diğer 25 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tijeen #5 kaliste ne dersin sileyim mi ?canım valla hatırlamıyom ki nerden kopyaladım
Kalliste Guru Kayıtlı Üye 30 Nisan 2007 9.109 59 363 56 Eskişehir 25 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi tijeen #6 A-aaa tijenciğim sanki peşimizden kovalayan vardı :)) sen başka yerden bulup ekle canım olurmu mesajın daha doğrusu konun boş kalmasın.. Eski konulardakileri nereden alıntı yaptığınızı bilmeyebilirsiniz bundan sonrakiler için dikkatli olalım.. Mesajlarıda editlemeyelim yasak çünkü...
A-aaa tijenciğim sanki peşimizden kovalayan vardı :)) sen başka yerden bulup ekle canım olurmu mesajın daha doğrusu konun boş kalmasın.. Eski konulardakileri nereden alıntı yaptığınızı bilmeyebilirsiniz bundan sonrakiler için dikkatli olalım.. Mesajlarıda editlemeyelim yasak çünkü...