• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurdele nakışı havlularım.

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
131
688
63
0901080042.jpg
[/IMG]

0901080043.jpg
[/IMG]

0901080044.jpg
[/IMG]

arkadaşım ellerine sağlık ,özenle çalışmışsın belli çok muntazam,renkler uyumlu cidden beyendim iyi günlerde kulan emeğine sağlık

Teşekkür ederim canım.Bunları ben kızıma yaptım.Kendim için brezilya nakışı yapıyorum.Çünkü onlar havlularda daha kullanışlı oluyor.
Ve daha da zevkli!....

kurdela nakışı işlemeli havlu ve benzeri şeylerden yıkadım hiç bir sorun çıkmıyor ,,60 derecede yıkadıklarım bile oldu ,sorun yok :)) ama brezilya nakışı hiç yapmadım kıyaslama yapamıyacağım :)

kurdela nakışı işlemeli havlu ve benzeri şeylerden yıkadım hiç bir sorun çıkmıyor ,,60 derecede yıkadıklarım bile oldu ,sorun yok :)) ama brezilya nakışı hiç yapmadım kıyaslama yapamıyacağım :)

90 dereceye kadar birşey olmuyor. Fakat telli kurdelelerde sorun çıkartabiliyor. O yüzden telli kurdeleden sürekli kaçıyorum. Gerçekten güzel olmuş havlularınız. Ellerinize sağlık.

Ayy bayılacağım şimdi, çok şeker olmuşlar.:asigim:Hemen ben de yapmalıyım bunlardan...Ellerinize sağlık!a.s.

emeğine sağlık canım çok güzel oılmuş..Bende yeni öğrendim mçok güzel bir havlu işledim :) öğreten kişiden daha güzel yaptım bir ara bende koyarım :)siteye

Back
X