Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yediğin birşeye alerjin olabilir. Ben de tuzlu fıstık yediğimde olmuştu kurdeşendi. Karbonatlı su ile yıkarsan kaşıntı hafifler. Tam olarak ilaç kullanınca geçiyor bir cildiyle doktoruna görünmen gerekir. Geçmiş olsunKızlar lütfen yazar mı bilgisi olan bu kaşıntı neye benziyor
Uyuz olursa sulu kabarcıklar gece ve sabah kaşıntı oluyor,kurdeşen olabilir, karaciğer enzimleriyle alakalı olabilir,alarji olabilir
oglumunda fıstığa alerjisi var.Felç gecirmiş gibi yüzü kayıyor. Çok tehlikeliymiş yememek gerekiyor doktor alerjiler arasında en tehlikelisi olduğunu kalbe vurabilecegini söylemiştiYediğin birşeye alerjin olabilir. Ben de tuzlu fıstık yediğimde olmuştu kurdeşendi. Karbonatlı su ile yıkarsan kaşıntı hafifler. Tam olarak ilaç kullanınca geçiyor bir cildiyle doktoruna görünmen gerekir. Geçmiş olsun
Benim her saat kaşıntın oluyor ve sulu kabarcık yok uyuza benzemiyor değil mi sizce de doktor tam yorum yapamadı ama ürtiker gibi i dediUyuz olursa sulu kabarcıklar gece ve sabah kaşıntı oluyor,kurdeşen olabilir, karaciğer enzimleriyle alakalı olabilir,alarji olabilir
Gebelikte başladı sonra devam etti bilmiyorum normal yedim aslında önceden bildiğim alerjim yokbişey yiyiynce mi oldu? ya da sahte kolye vs
Şişme yok fazla kızarıyor sadeceşişiyor ve kaşınıyorsa kurdeşen olabilir? ama kurdeşeni tetikleyici şeyler vardır sebepsiz ise bilemedim. krem vermedi mi doktor?
evet kurdeşen