Kürleri deneyerek hamile kalan var mı?

Capanin Gururu Teyom

Nirvana
Pro Üye
26 Mart 2018
28.488
128.101
598
3,5 yıllık evliyim ve 6 aydır bebek olsun diye uğraşıyoruz. Doktora gittiğimde herşey normal dediler. İncir kürü, soğan kürü vs deneyip de hamile kalanlar var mı acaba? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

3,5 yıllık evliyim ve 6 aydır bebek olsun diye uğraşıyoruz. Doktora gittiğimde herşey normal dediler. İncir kürü, soğan kürü vs deneyip de hamile kalanlar var mı acaba? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
soğan kürü yaptım ama benim adet düzensizliğim var pkos hastasıyım

Canım ben adetimden hemen sonra incir havuç kürü eşime de keçiboynuzu kürü yaptım şuanda hamişim 5haftalık ve bir kitap var her anneye lazım ismi ordaki büttüüüğün duaları uyguladım
Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin.Cevabiniz icin de cok tesekkur ederim.Kullandiktan sonra ne kadar surede hamile kaldiniz?

Yarar canım keçi boynuzunu da eşine yap ibrahim saraçoğlundan dinle benim değerlerim çok düşüktü veren Rabbim veriyor inan gayretli yumurtlama günlerini takip et düzenli ilişkiye gayret göster ilişkiden sonra yat ha birde ben hacamay yaptırdım belime bence oda etkiledi..

Canm ben sogan kuru yaptim esim de keci boynuzu ozu icti hergun sabah aksam cok sukur sogan kurunden 1 ay sonra hamile kaldim, bu arada yumurtlama gununu hesapladim hatta ovulasyon testiyle kontrol ettim

Yarar canım keçi boynuzunu da eşine yap ibrahim saraçoğlundan dinle benim değerlerim çok düşüktü veren Rabbim veriyor inan gayretli yumurtlama günlerini takip et düzenli ilişkiye gayret göster ilişkiden sonra yat ha birde ben hacamay yaptırdım belime bence oda etkiledi..
Keci boynuzunu yapiyoruz 1 haftadir.Ben de adet bitince hemen başlayacağım.Öyle bir güven geldiki Allah razı olsun

Back
X