kurnaz zeki kizlar acil fikir

uzun kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
1.598
1.224
48
45
Hanimlar yarin mahkemem var.Eski isyerinden iki kisi yalanci taniklik yapacak.Yazili ifadelerini tekrar edecekler.Biz de taniklara soru sorup celiskiye dusurup yalanlarini ortaya cikarticaz.İfadeleri"uzunkirpike x cayci cay getirdi.pis bardakla verdi.uk degistir dedi, x degistirmedi.uk cay icemedi.x sonraki serviste odaya gelip ne icersiniz dedi.hicbirimiz hicbisey istemeyiz dedik.Bunun uzerine x cayci uzunkirpike donup "saba sahlep yapim mi" defi.uk tamam dedi.(Bence buraya kadar normal.zaten gercek de bu)...Daha sonra x cayci uzunkirpike "ama ayni bardakla getiricem diye israr etti.uk isini yapmasini,konusmamasini, odadan cikmasini soyledi.x cayci da uzunkirpike"bana karisamazsin.agzimda gumruk yok.napicagimi sana sormicam saygili ol" dedi.uk da onu itip odadan atti".ifadeleri bu...fakat bana pis bardakla getirecegini, yikamadan icirecegini soyledi.İk sorumlusuydum ve isini kurallara gore yapmasini, is sagligi ve hijyen kurallarina uymasini soyledim.Bagirinca susmasini, susmayinca cikmasini soyledim.kimseyi itmedim.İsveren tazminat vermemek icin tarafli anlattiriyor olaylari.ben sorular hazirladim ama biraz yardim eder misiniz? Belki parlak biseyler buluruz beraberce...kanit, kamera kaydi , x caycinin sikayet yada ifadesi, olay tutanagi hic bisey yok.

Son düzenleme:
Niye pis bardakla kahve getirmeye çalışıyorki
Vereceği ifade tam olarak bu mu olacak?

Hanimlar yarin mahkemem var.Eski isyerinden iki kisi yakanci taniklik yapacak.Yazili ifadelerini tekrar edecekler.Biz de taniklara soru sorup celiskiye dusurup yakanlarini ortaya cikarticaz.İfadeleri"uzunkirpike x cayci cay getirfi.pis bardakla verdi.uk degistir sedi, x degistirmedu.uk cay icemedi.x sonraki serviste odaya gelip ne icersiniz dedi.hicbirimiz hicbisey istemeyiz dedik.Bunun uzerine x cayci uzunkitpike donup "saba sahlep yspim mi" defi.uk tamam dedi.(Bence buraya kadar normal.zaten gercek de bu)...Daha sonra x cayci uzunkirpike "ama ayni bardakla getiricem diye israr etti.uk isini yapmasisi,konusmamasini, odadan cikmasini soykefi.x cayci da uzunkirpike"bana karisamazsin.agzimda gumruk yok.napicagimi sana sormicam saygili ol" dedi.uk da onu itip odadan atti".ifadeleri bu...fakat bana pis bardakla getirecegini, yikamadan icirecegini soyledi.İk sorumlusuydum ve isini kurallara gore yapmasini, is sagligi ve hijyen kurallarina uymasini soyledim.Bagirinca susmasini, susmayinca cikmasini soyledim.kimseyi itmedim.İsveren tazminat vermemek icin tarafli anlattiriyor olaylari.ben sorular hazirladim ama biraz yardim eder misiniz? Belki parlak biseyler buluruz beraberce...kanit, kamera kaydi , x caycinin sikayet yada ifadesi, olay tutanagi hic bisey yok.
İş mahkemesinde oluyor mu bilmiyorum ama diğer mahkemelerde karşı tarafın ve şahitlerinin yemin etmesini talep edebiliyorsunuz, hatta yemin metnini siz hazırlayabiliyorsunuz diye biliyorum. Bir avukata danışabilirsiniz.

once onun kanıtlaması lazım sızın onu ıttıgınıze daır
yalancı tanıkla olacak ıs degıl bu
hatta bana bu davanın sonunda ıs verenınde yalancı tanıgında canı yanacak gıbı gelıyor
mahkemeyı olayı yanıltmak ve ıftıra atmaktan ...
sız duzgunce sakınce olayın gercekden nasıl gelıstıgını anlatın avukatınıuzla bırlıkte
karsı taraf mahkemede sızı sınırlendırmek ıcın ugrasabılır fevrı hareketler gostermeyın haklıyken haksız durumuna dusmeyın
hakimi kandırmak kolay degıl adamın gozunden anlarlar onlar
o caycının veya bu olayı bu yere getıren kımse gecmıs ısyerındede kesın bu tarz sorunları olmustur

Ee o an odadaki herkes çaycıdan yana mı yani?
Herkes ittiğinizi mi söylüyor hiç dürüst biri yok mu?
Ayrıca bu nedir böyle örtmenim saçımı çekti gibi bir olay.
Kanıtları olmadan nasıl sunacaklar.

İş mahkemesinde oluyor mu bilmiyorum ama diğer mahkemelerde karşı tarafın ve şahitlerinin yemin etmesini talep edebiliyorsunuz, hatta yemin metnini siz hazırlayabiliyorsunuz diye biliyorum. Bir avukata danışabilirsiniz.
Dogru.esim avukat...yemin ederse konu kapanir.yemin edip itti derse ben artik baska sey yapamiyoru..yemin en sin delil

Tam o kısmını anlamadım. X size servise geldiğinde odada sizden başka kaç kişi vardı? Hepsi onu savunan ifademi verecek?

En iyisi bir avukata danismak ama mahkemede x in hijyen ve saglik kurallarina uymadigi icin onu uyardiginizi buna ragmen size karsi gelip saygisizlk yaptigini kesinlikle onu itmediginiz hatta onun sizin ustunuze geldigini soyleyebilirsiniz:KK62: saka bi yana onu itmedigineze dair bir taniginiz olsa iyi olurdu dedigim gibi avukat gorusu en iyisi

Ben diyicem ki "sahlep yapim mi dedigonde evet de
dediysem cikip gidip yapsaydi bu olay olmazdi.insan kaynaklari sorumlusu olarak sirket kurallarini da hijyen kurallarini da tabii ki hatirlatirim.haksiz bir talepte bulunup israr etmistir vs.beni kucuk dusurmustur.satasmada bulunmustur.saygisiz ve tahrik edici konustu.isverenin sahidi de hala yani da calisan iscilerdir.bu konuda somut kanit getirmesi gerekir.isciyim ve elimde hicbir delil yok.kamera kayitlari da isverendedir.getirsin...diycem

Back
X