- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
Hanimlar yarin mahkemem var.Eski isyerinden iki kisi yalanci taniklik yapacak.Yazili ifadelerini tekrar edecekler.Biz de taniklara soru sorup celiskiye dusurup yalanlarini ortaya cikarticaz.İfadeleri"uzunkirpike x cayci cay getirdi.pis bardakla verdi.uk degistir dedi, x degistirmedi.uk cay icemedi.x sonraki serviste odaya gelip ne icersiniz dedi.hicbirimiz hicbisey istemeyiz dedik.Bunun uzerine x cayci uzunkirpike donup "saba sahlep yapim mi" defi.uk tamam dedi.(Bence buraya kadar normal.zaten gercek de bu)...Daha sonra x cayci uzunkirpike "ama ayni bardakla getiricem diye israr etti.uk isini yapmasini,konusmamasini, odadan cikmasini soyledi.x cayci da uzunkirpike"bana karisamazsin.agzimda gumruk yok.napicagimi sana sormicam saygili ol" dedi.uk da onu itip odadan atti".ifadeleri bu...fakat bana pis bardakla getirecegini, yikamadan icirecegini soyledi.İk sorumlusuydum ve isini kurallara gore yapmasini, is sagligi ve hijyen kurallarina uymasini soyledim.Bagirinca susmasini, susmayinca cikmasini soyledim.kimseyi itmedim.İsveren tazminat vermemek icin tarafli anlattiriyor olaylari.ben sorular hazirladim ama biraz yardim eder misiniz? Belki parlak biseyler buluruz beraberce...kanit, kamera kaydi , x caycinin sikayet yada ifadesi, olay tutanagi hic bisey yok.
Son düzenleme: