kursa gitmek istiyorum

fatmahatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
75
1
36
Aydın
merhaba bu yaz 2 aylığına izmire gideceğiz. orada sıkılmak istemiyorum. ne bileyim takı kursu olsun ahşap boyama kursu olsun yemek kursu olsun bir kursa gitmek istiyorum fakat araştırdım yaz döneminde hiç kurs bulamadım. izmirde yaşayanlar mutlaka vardı içinizde. o şehirde bildiğiniz kurs var mı?

İzmirin neresi ama ona göre söyleyebilirim. Mesela bütün halk eğitim kursları oluyor. Sen hangi semte geleceksin ?

karşıyakaya alsancaka veya çiğliye gidebilirim kalacağımız yer yol üstünde ulaşım sıkıntım yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Karşıyaka Halk eğitim merkezine gidebilirsiniz. Araştırın çeşitli kurslar var. Hem halk eğitim olduğu için çokta pahalı olmaz.

İzmir gibi memlekette yaz günü insanın canımı sıkılırmış. Ne yapacaksın yaz günü kursu filan mahrumiyet bölgesindeki insanlar gibi. Gez dolaş yazın tadını çıkar İzmirde

Karşıyaka Halk eğitim merkezine gidebilirsiniz. Araştırın çeşitli kurslar var. Hem halk eğitim olduğu için çokta pahalı olmaz.

Arkadaşlar merhaba.Bornova Halk Eğitimi Merkezi'nde ücretli öğretmenim..Halk eğitim merkezlerinin dezavantajı kurslara yoğun talep olması ve sıra ile haber verilmesi.O yüzden hangi halk eğitim merkezine gideceksen bunu bir sor derim.Yani 7 ay önce kaydolup 7 ay sonra sıra gelmiş insanlar var.

Son düzenleme:
izmir ve sıkılmak:53:

yaz aylarında izmirde akşam 5e kadar dışarı çıkılmayacağı var sayılırsa izmirde sıkılmak mümkün. sürekli denize ve havuza giren bir insan olarak da izmirin denizi beni cezbetmiyor. her gün alışveriş merkezine gidip alışveriş de yapamayacağıma göre bir kurs bulmak farz oldu. tatiller insanların kendisini geliştirmesi için önemli bir fırsattır diye düşünüyorum.

İzmir gibi memlekette yaz günü insanın canımı sıkılırmış. Ne yapacaksın yaz günü kursu filan mahrumiyet bölgesindeki insanlar gibi. Gez dolaş yazın tadını çıkar İzmirde

8 yıl izmirde yaşadım yani çok merak ediyorum her gün her gün ne yapılırmış günde 2 saat kursa gitmek istemek ayıp bir şey mi. mahrumiyet bölgesindeki insanlar mı kursa gider. öğle sıcağında dışarı çıkarsam kalp krizi geçiririm herhalde öğle vakitlerimi değerlendirmek istiyorum.

ben olsam kursa gitmem denizin tadını çıkarırım

sürekli denize havuza giden biriyim zaten farklı bir şey yapmak istedim bu seferlik

Back
X