emosmos Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Mart 2011 846 1 118 İstanbul 1 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi emosmos #1 Konuyu açmam yasak mı bilmiyorum ama aklıma takıldı.. birkaç kişiye sordum.. biri günah diyor biri değil diyor.. gerçekten günah mı?
Konuyu açmam yasak mı bilmiyorum ama aklıma takıldı.. birkaç kişiye sordum.. biri günah diyor biri değil diyor.. gerçekten günah mı?
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 33.832 103.230 1.123 46 1 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi emosmos #2 emosmos .!.: Konuyu açmam yasak mı bilmiyorum ama aklıma takıldı.. birkaç kişiye sordum.. biri günah diyor biri değil diyor.. gerçekten günah mı? Genişletmek için tıkla... diyanet.gov.tr'ye sorsanız... Aramızda din alimi var mıdır ki?
emosmos .!.: Konuyu açmam yasak mı bilmiyorum ama aklıma takıldı.. birkaç kişiye sordum.. biri günah diyor biri değil diyor.. gerçekten günah mı? Genişletmek için tıkla... diyanet.gov.tr'ye sorsanız... Aramızda din alimi var mıdır ki?
emosmos Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Mart 2011 846 1 118 İstanbul 1 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi emosmos #3 Laale .!.: diyanet.gov.tr'ye sorsanız... Aramızda din alimi var mıdır ki? Genişletmek için tıkla... bu konularda bilgili tanıdığı olan vs. kişiler vardır diye düşündüm
Laale .!.: diyanet.gov.tr'ye sorsanız... Aramızda din alimi var mıdır ki? Genişletmek için tıkla... bu konularda bilgili tanıdığı olan vs. kişiler vardır diye düşündüm
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 33.832 103.230 1.123 46 1 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi emosmos #4 emosmos .!.: bu konularda bilgili tanıdığı olan vs. kişiler vardır diye düşündüm Genişletmek için tıkla... Vardır belki de... Güvenilir kaynağa sormamak neden?
emosmos .!.: bu konularda bilgili tanıdığı olan vs. kişiler vardır diye düşündüm Genişletmek için tıkla... Vardır belki de... Güvenilir kaynağa sormamak neden?
emosmos Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Mart 2011 846 1 118 İstanbul 1 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi emosmos #5 Laale .!.: Vardır belki de... Güvenilir kaynağa sormamak neden? Genişletmek için tıkla... siz söylemeden önce aklıma gelmemişti.. neden sormayayım sorarım elbet.. iş yerindeyim, müsait bir zamanda mutlaka soracağım
Laale .!.: Vardır belki de... Güvenilir kaynağa sormamak neden? Genişletmek için tıkla... siz söylemeden önce aklıma gelmemişti.. neden sormayayım sorarım elbet.. iş yerindeyim, müsait bir zamanda mutlaka soracağım