- 31 Ocak 2025
- 170
- 52
- 13
- Konu Sahibi alamasemiaa
Kızlar kürtajdan ne kadar süre sonra regl oldunuz, ben 15 gün sonra regl oldum normal mi.. yarına doktor kontrolüm var, lütfen bilen cevaplayabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 40.gün sonra olmuştum belki adet değil de kürtajın kanamasıdır hala canımKızlar kürtajdan ne kadar süre sonra regl oldunuz, ben 15 gün sonra regl oldum normal mi.. yarına doktor kontrolüm var, lütfen bilen cevaplayabilir mi
15. Günde çok fazla kanamam var regl gibi, yarın doktor randevum var orda belli olur inşallah. Çok tedirgin oldum böyle olunca.Ben 40.gün sonra olmuştum belki adet değil de kürtajın kanamasıdır hala canım
Genelde 25,30,40 günleri arasında oluyormuş daha erken olan yok sanırımBen 30. Günde adet oldum
Doktor kontrol eder içinizi ferah tutun inşallah iyidirGenelde 25,30,40 günleri arasında oluyormuş daha erken olan yok sanırım(
Teşekkür ederim inşallahDoktor kontrol eder içinizi ferah tutun inşallah iyidir![]()
Yarın belli olur canım herkesin farklı belkide senin daha erken oldu regl belkide hala kürtaj kanıdır15. Günde çok fazla kanamam var regl gibi, yarın doktor randevum var orda belli olur inşallah. Çok tedirgin oldum böyle olunca.
Benim de ilk hafta hiçbir şey yoktu , dediğiniz gibi regl kanaması gibi şu an,15 gün geçti kürtajın üzerinden regl belirtileri de var ağrısı da aynıBenim kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı bir hafta sonra dr randevusuna gititğimde tüm kan rahimde birikmiş diye rahim ağzına ince çubukla bir işlem yaptı, kanların atılması lazım diye. Aynı gün yani 8.gün akşam regl oluyormuş gibi kanamam oldu. 2 gün sürdü, pıhtı yoktu sadece regl sancısı ve regl kanamasıydı aynı
Yarın ki durumu yazarım ben de çok şaşkınım ://Yarın belli olur canım herkesin farklı belkide senin daha erken oldu regl belkide hala kürtaj kanıdır
İnşaallah güzel haberler ile gelirsinYarın ki durumu yazarım ben de çok şaşkınım ://
Korkmayın zaten olması gerek bana ilk olduğumda dr 2-3 gün içinde olur kanaman korkma dedi ama benim olmamıştı, dediğim gibi işlemle oldu kürtaj sonrası kanama. Sizinde biraz geç olmuş, olmazsa kötü içerde birikiyormuşBenim de ilk hafta hiçbir şey yoktu , dediğiniz gibi regl kanaması gibi şu an,15 gün geçti kürtajın üzerinden regl belirtileri de var ağrısı da aynı
Ben de bir doktordan dinlemiştim dediğiniz gibi içeride birikme olabilirmiş diye ,sıkıntı olmaz inşallah. Teşekkür ederim:)Korkmayın zaten olması gerek bana ilk olduğumda dr 2-3 gün içinde olur kanaman korkma dedi ama benim olmamıştı, dediğim gibi işlemle oldu kürtaj sonrası kanama. Sizinde biraz geç olmuş, olmazsa kötü içerde birikiyormuş
İnşallahİnşaallah güzel haberler ile gelirsin![]()
Doktora gittim bugün reglmiş, erken olmuşKorkmayın zaten olması gerek bana ilk olduğumda dr 2-3 gün içinde olur kanaman korkma dedi ama benim olmamıştı, dediğim gibi işlemle oldu kürtaj sonrası kanama. Sizinde biraz geç olmuş, olmazsa kötü içerde birikiyormuş
Doktora gittim bugün de Regl kanamasıymış, erken haftaki düşüklerde rahim toparlanıp regl olabiliyormuş.İnşallah![]()