Kürtaj bitmeyen kanamalar ????

Cokcokca

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
269
50
318
23 nisanda kürtaj oldum snra kanamaö oldu 14 gun snra 18 mayısta adet oldum 12 gun sırdu sadecd 1 2 gun ıyıydım 3 4 gunfur kırmızı akıntım var sabah hatta adet gıbıydı sıldıkce gelıyor wcde gunluk pede gelıyor dun doktorada gıttım rahım agızında yara yok rahım içi temiz rahım kalınlıgı normal adet de degılmıs bu lekeler artık psıkolojık bozuldu esıme bemı dr gotur dıyemıyorum bu kanamaların sebebı yokmus nasıl olmaz ya nasıl 😥😭😭😭😭 neoluf benımgibi olan varsa yazarsa sevınırım artık neyapcagımı sasırmıs durumdayım dd let hastanesı acılınr gıtmeyı dusunuyorum

23 nisanda kürtaj oldum snra kanamaö oldu 14 gun snra 18 mayısta adet oldum 12 gun sırdu sadecd 1 2 gun ıyıydım 3 4 gunfur kırmızı akıntım var sabah hatta adet gıbıydı sıldıkce gelıyor wcde gunluk pede gelıyor dun doktorada gıttım rahım agızında yara yok rahım içi temiz rahım kalınlıgı normal adet de degılmıs bu lekeler artık psıkolojık bozuldu esıme bemı dr gotur dıyemıyorum bu kanamaların sebebı yokmus nasıl olmaz ya nasıl 😥😭😭😭😭 neoluf benımgibi olan varsa yazarsa sevınırım artık neyapcagımı sasırmıs durumdayım dd let hastanesı acılınr gıtmeyı dusunuyorum
Bana da aynı senin gibi hiç bişey yok diye diye 75 içimde parçayla gezdim en son başka bi hastaneye gittim hemen kürtaja aldı

Kürtajdan dolayı olmus olabilir. Böyle düzensizlikler görülebiliyormus. Benimde kürtajdan sonra 20 gün kadar lekelenmelerim oldu sonra durdu. 45 gün sonrada adet gördüm ama nasıl bi kanama ped yetiştiremiyorum yani o derece cok yoğun geliyor normalde böyle olmazdı adetlerim. Hormonlar bozuluyor düzene girene kadar bu tarz kanamalar olur diyorlar

Adet olmusum ama bıtımce olam kanama rahım toparlayamamış cok ıncelöiş duphstn verdı onla kesıldı şükür ama dphstn bıttı hala adet olmadım 5 gun oldj bıtelı

Back
X