Gebeliğe Hazırlık Kürtaj dan sonra hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

LaTahzen16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
10
5
1
30
Arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim.
13 ocak 2017 de kürtaj oldum 7+3 te kalp atısları durmustu. O zamandan sonra Dr 3 ay demesine rağmen 7 8 ay korunduk sonrada denedik ama kaç ay oldu hamile kalamadım.

Evlendim ay hamile kalmıştım oysa ama sindi kalamıyorum
Sebebi ne olabilir acaba ??

13 ocak 2017 de kürtaj oldum 7+3 te kalp atısları durmustu. O zamandan sonra Dr 3 ay demesine rağmen 7 8 ay korunduk sonrada denedik ama kaç ay oldu hamile kalamadım.

Stres yapıyorsanız stresten olabilir ya da vücut dengesini bulamıyor ben de denediğimiz ilk aydan hamile kalmıştım kimyasal oldu sonra 9 ay oldu tık yok olmuyor...

7 haftada kalp atışı olsa bile bazen duyulmuyor yani moralini daha fazla bozmak istemem ama başka anne adaylarına sesleniyorum 7 haftalık iken kalbi atmıyor diye kürtaj olacaksın derse doktorunuz lütfen emin olmak için başka doktorlara görünün ya da doğal haline bırakın ki bir-çok doktor böyle durumlarda kürtaj yerine bunu doğal haline bırakın der yani düşecekse zaten düşer kendiliğinden yaşarsa da yaşar.

Vakti zamanı var. Sabırla bekle.
Bu arada yumurta takibi yaptır muhakkak ...
Allah dileyen herkese nasip etsin..
e082-gif.1318353

7 haftada kalp atışı olsa bile bazen duyulmuyor yani moralini daha fazla bozmak istemem ama başka anne adaylarına sesleniyorum 7 haftalık iken kalbi atmıyor diye kürtaj olacaksın derse doktorunuz lütfen emin olmak için başka doktorlara görünün ya da doğal haline bırakın ki bir-çok doktor böyle durumlarda kürtaj yerine bunu doğal haline bırakın der yani düşecekse zaten düşer kendiliğinden yaşarsa da yaşar.
2 doktora gittim ikiside ölmüş bu bebek dedi 8+3 olması gerekirken 7 haftada kalmis bi haftaa içimde ölü kalmış yani anlican

Stres yapıyorsanız stresten olabilir ya da vücut dengesini bulamıyor ben de denediğimiz ilk aydan hamile kalmıştım kimyasal oldu sonra 9 ay oldu tık yok olmuyor...
Stres olabilir evet ben şimdi yakı die bi yöntem buldum bele yapistiriyosun 2 gün duruyor mus bu yöntemle hamile kalan baya var bende denicem

2 doktora gittim ikiside ölmüş bu bebek dedi 8+3 olması gerekirken 7 haftada kalmis bi haftaa içimde ölü kalmış yani anlican
Peki neden kendi düşmesini bekletmediler ki bir çok doktor bunu öneriyor yani özel bir durum mu vardı? Kürtaj ilaçları çok zararlı diye biliyorum. Kusura bakmayın yaranızı deşmek istemedim.

Bana ilaç verilmedi ertesi gün kürtaja çağırdı ameliyata girdimm bayılttılar daha sonra ilaçta vermedi kontrol e çağırdı o kadar

Bende evlendığm ilk ay kaldm dusuk oldu kurtaj oldum ve 2 sene oldu hala beklmedeym polikstk over varmıs bende eger sende yoksa korkma kalırsn tez zmanda insallah

Bana ilaç verilmedi ertesi gün kürtaja çağırdı ameliyata girdimm bayılttılar daha sonra ilaçta vermedi kontrol e çağırdı o kadar
Rabbim hayırlisiyla versin canım bende 6 aralık 2016 da seninle aynı sebepten kürtaj olmuştum hiç korumadım bu ay gebe kalabildim ovulasyon testiyle kaldim polikistik över hastasiyim incir kuru yaptım bu ay

Kılon varmıydı incir kuru vesılenz oldu yanı allah hayrlısıyla kucagınza almayı nasp etsın bende 2016 ekımde kurtaj oldum halada yok darısı bıze ınsallah:anne:

Canım merhaba durumumuz çok benziyo. Ben de evliliğimin 2.ayı ilk kez korunmadığımız o ayda hamile kaldım ama kalp atışı alınamadığı için 8 haftalık kürtaj oldum. 2017 aralıkta kürtaj oldum, 5 ay korunduk 3 aydır da korunmuyoruz ama olmuyo. Bi sorun da çıkmadı. Bu ay klomen kullandım ve dün çatlatma iğnesi oldum bakalım artık hayırlısıyla olumlu sonuçlar alalım inşallah

Back
X