kürtaj hamile kalmayı engelliyormu??

duygusalannee

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
257
125
18
8 yaşında bir kızım var 4 yıl önce üçüz bebeklere kürtaj oldum şimdi takrar hamile kalmak istiyorum 5 aydır deniyoruz olmuyorkürtaj hamile kalmamı engelliyor olabilirmi kızlar çok üzülüyorum

Son düzenleme:
Allahım kızınızı size bağışlasın. Birdaha yaşatmasın çok geçmiş olsun. yani tabiki engel değil cünkü kürtaj olan cok var biride benim sonra rabbim cok şükür nasip etti şuan hamileyim. Ama yinede bir kontrole gitmek lazım diye düşünüyorum. İnşallah gönlünüze göre olur

Kürtaj dan sonra hamile kalan bir sürü insan var canım. Doktora gidip testlerini yaptırdın mı ? Hamile kalmana engel bir sorunun yoksa stres de çok etkiler kafana takmamaya çalış.

Cevabın için çok teşekkür ederim cnmm..allah razı olsun allah hepimizin evladını bağışlasın...sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah..en kısa zamanda kontrole gidicem

Kürtaj dan sonra hamile kalan bir sürü insan var canım. Doktora gidip testlerini yaptırdın mı ? Hamile kalmana engel bir sorunun yoksa stres de çok etkiler kafana takmamaya çalış.
Kadın doğuma gittim cnm ama normal alttan muayene etti herhangi bir test falan yapmadı..ama tekrar gideceğim...haklısın stres çok fazla yapıyorum keşke yapmasam ama engel olamiyorum bu arada sende evladını sağlıkla al kucagına inşallah..

Aynı durumdayım mayıs ayında kürtaj oldum kalp atışı durduğu için..ağustos ayından beri korunmuyorum fakat hamile kalamadım bende doktoro kontrole gttim alttan mıayene oldum herhangi bi test yapılmadı stresten kaynaklı deniildi ama kaç ay geçti hala kalamadım doktor değştrdim oda bi test yapmadı stresten kaynaklı dedi hla beklemedeyim bende

Amin canım sağol. Bebek düşünüyorum diye gidip testlerini yaptirabilirsin canım.
Stres en büyük etken valla benim de 5. Ayda oldu bebeğim. Sürekli yumurtlama günü hesapladım, adet günümü acaba nolcak diye beklemekten helak oldum. Son ay hiç birşey yapmadım. takmadım kafama ve çok şükür geldi bebeğim. Olcak mı diye düşünmemeye çalış. İnşallah yakında güzel haberini alırız.

Aynen aynı durumdayız benim 4 yıl oldu kürtaj kasım ayından beri deniyoruz hemde yumurtlama gününde ama olmuyor anlamadım..bekliycez bakalım allah nasip eder ikimizede insallah

Ayy cnm çok sağol inşallah verebilirim güzel haberler..stres yapmadan durabilsen sorun cozülcek belki ama hergün düşünüyorum ićimi rahatlattin cok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…