- 1 Eylül 2016
- 5
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi selin mutlu
merhaba arkadaşlar ben sevgilimle ilişkiye girdim ilk defa.. bekaretim bozulmadı sanıyordum çünkü kan gelmemişti ve sonuna kadar gitmemişti ama baktığımda eskisinden farklı daha açık olduğunu fark ettim içime boşalma olmadı ama prezervatif takmadan önce sertleşene kadar sürtündü hafif 1 2 santim girmeye çalıştı..sertken de başı kadar girdi.. size sorum şu ben hamile olabileceğimden şüpheleniyorum adetim olmadan kahverengi lekeler geldi ve adetim daha açık renkli ve daha azdı karın ağrım vardı..pıhtı çoktu.. sevgilime söyledim içine girmedim hamile olman mümkün değil dedi.. hastaneye gidersem aileme bildirirler mi? kürtaj olursam sgk dan gözükür mü? hamile olup olmadığımı kan testi ile öğrenirsem aileye haber verirler mi yada onun testi de gözükür mü? eczanedeki testler ne kadar doğru bilgi verebilir? başım çok dönüyor vajina salgılarım arttı karnımın alt kısmı hafif şiş eğer hamileysem 6. haftasına girmiş hesapladım.. ne yapacağımı hiç bilmiyorum..lütfen yardım edin psikolojim bozuldu...