- 22 Kasım 2010
- 11.234
- 19.986
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
sorunum çok net arkadaşlar. 9 yıllık can dostum, en yakın arkadaşım hamile olduğundan şüpheleniyor. şu anda çok erken olduğu için idrar tahlilinde birşey çıkmadı ama tekrar yaptıracak haftaya netleşmesi için. ama kendisi çok korkuyor ve vücudunda bazı değişiklikler olduğunu ve hamile olduğunu hissettiğini filan sylüyor. eğer ki hamileyse kürtaja giderken onun yanında olmamı istedi. normalde en zor durumunda onun yanında olmak isterm, bu zamana kdr hep de oldum ama bu durum çok farklı. onun gibi ben de şoktayım ve hamile olmaması için dua ediyorm. sonuçta küçücük de olsa bir cana kıyılacak. dahası ailesinin , kmsenin haberi olmayacak. yanında sadece ben olacağım, başkasını istemiyor çok utanıyor. fakat allah korusun ya birşeyler ters giderse? ailesine haber vermem gerekirse? arkadaşımın ailesini de tanıorm, evlerinde kalmışlıım yemeklerini yemişliim var.üzerimde hakları var. onlara ne derm nasıl bakarım yzlerine bu ortaya çıkarsa? ancak gitmesem de on u en zor gününde kendmi düşünerek yalnz bırakmş olacağım. çok korkyuorum. bu durumu kmseye anlatamıorm, ztn arkdşm da anlatmamam için söz verdirdi. ben de sdce erkek arkdşmla paylaştım. o benm karışmamam taraftarı. bu çok byk bi sorumluluk tek başına almamalısın diyor.
sizin yorumnz nedir kızlar? siz olsanz bu durumda 9 yıllık dostnzn yanında mı olursnz yoksa bu byk sorumluluk deyp geri mi çeklrsnz?
sizin yorumnz nedir kızlar? siz olsanz bu durumda 9 yıllık dostnzn yanında mı olursnz yoksa bu byk sorumluluk deyp geri mi çeklrsnz?