Kürtaj Olan Arkadaşlar Bilgilerinize İhtiyacım Var :((

burcuerdem

MucizeniBağışlaRabbim
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
1.978
11
116
İstanbul
merhaba arkadaslar kese bozukluğu yüzünden dün kürtaj oldum yaşım 22 ilk gebeliğimdi ama nasip olmadı napalım yapacak hiçbirşey yok sabretmekten başka... şimdi kasık bölgemde ateş war bu normalmidir yoksa enfeksiyon falanmı warda onun ateşimi bu ??? birde sol böbrek tarafımda bi agrı war gelip gidiyor sizlerdede oldumu böyle... Hijyenik olmak gerekiyormuş sizler neler yapıyorsunuz bu konuda ??? 2 ay korunma süresi verdi ve 5 günde cinsel ilişki yasak sizler nasıl korunuyorsunuz ??? eşimle ilişkiye girmeye bile korkar oldum bişey olucak diye umarm kısa sürede tekrar saglıklı bir şekilde hamile kalırım

Son düzenleme:
Canım öncelikle geçmiş olsun.. Bende 7 Nisanda boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum..Sana tavsiyem ilişkiye 10-15 gün ara ver ve olarak düzenli antibiyotiğini al....

geçmiş olsun cnm.ben kürtaj olalı 1 yıl oldu ilk gün dinlendim sonra normal hayatıma devam ettim hiç dikkat etmedim kendime annemler kendini sıcak tut dinlen dediler ama ben yapmadım.megerse aslı varmış 20-25 gün sonra hepsi çıktı. sıtma filan tuttu.kendini özellikle belini ve ayaklarını sıcak tut ve ilaçlarını düzenli al cnm 2 hafta kadar ilişkide bulunma tekrar geçmiş olsun

Canım öncelikle geçmiş olsun.. Bende 7 Nisanda boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum..Sana tavsiyem ilişkiye 10-15 gün ara ver ve olarak düzenli antibiyotiğini al....

tşkler arkadaşlar... söylediklerinizi dikkate alıcam

canım bende yaklaşık 2 sene önce kürtaj oldum benim bebeğim 3 hafta geriden geliyodu kese boş görünüyodu kanamamda vardı doktor ne yaparsan yap düşücek dedi benimde ilk gebeliğimdi kürtajdan sonra bi kaç gün ağrı olabiliyo özellikle ben kürtajdan sonra 40 adet görmüştüm

inşallah bidaha ki gebeliğinde bebşini sağlıkla kucağına alırsın

aminnn inşallahh tşk ederim... sizede geçmiş olsun dediginiz gibi agrı oluyor ilk gün pek yoktu aama dün ve bugün kasık agrılarım war keşke hiç yaşamasaydım diyorum ama napalım yaşayacakmısım vardır bundada bir hayır

teşekkür ederim evet canım herşeyde bi hayır vardır kısmet böyleymiş

geceleri göğüslerim şişiyor sanırım kandaki beta hcg degerim düşmemiş... göğüslerimde ve kasıklarımda ateş war sizlerdede olmuşmuydu böyle ???

geceleri göğüslerim şişiyor sanırım kandaki beta hcg degerim düşmemiş... göğüslerimde ve kasıklarımda ateş war sizlerdede olmuşmuydu böyle ???

göğüsteki şişlik hcg den. zaten hemen düşmüo bi iki haftayı buluyomuş sıfırlanması. Kasıklarda ateş farketmedim ben. benm kürtajdan sonra ilk gün kanamam olmadı ama 2falan sonraydı sanırım aynı adet gibi kanamam karın agrım falan oldu. Karın ağrım sancımdan farketmedim belkide kasıklarda ateşi

bende daha önce düşük yaptım kürtaj oldum şikayetlerin normal bence bendede olmuştu ama sana tavsiyem kendini çok temiz tut ilişkiyede bi hafta ara verin ve sıcak tutman çok önemli ayaklarını hiç üşütme 40 gün dikkat et olumu
çok geçmiş olsun mevlam tez vakitte versin minişini işn

tşkler...benimde sadece ilk gün kanamam cok az oldu bugün 3.günüm hiç yok desem yeridir...
geçmiş olsn sizede...

cok tşk ederim dikkat etmeye çalısıyorum ama rahatsız edici kasık ve bel agrım oluyor ne kadar sıcakta tutsam fayda etmiyor sanki :26: :26:

merhaba canım. aralık annelerinden yanına transfer oldum. maelsef benim de bebeğimin kalbi durud. 13ünde kürtaj oldum. 15 gün sonra kontrole çağırıd benim doktorum. o zaman ayrıntıları konuşçam. korunma falan soramadm o zaman. antibiyotik ve ağrı kesici verdi kullanıyorum.çok geçmiş olsun canım sana da. Allah sabır versin. unutma, yalnız değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…