Kürtaj Olanlar Bakar mısınız?

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Geçen hafta perşembe kürtaj oldum 8 gün oldu hala kasık ağrım var mahfediyor beni az önce tuvalete gittim üç parça kan pıhtısı biraz büyüktü korkuyorum da yani parça kalmasından falan bunlar normal mi kontrolüm 1 hafta sonra doktora o zaman gidicem

Bebeğim 13 haftalıkken bende kürtaj oldum. 15 güne yakın kanamam oldu. Kanaman taze kan şeklinde değilse rengi pembe yada kahveye dönükse sıkıntı olmaz. zaten kontrolün varmış haftaya. doktor daha net bilgi verir. kasık ağrısı da normal. aslında gebelik haftan önemli. büyük bebeklerde kasık ağrısı daha fazla olabilir. ben hem düşük hem de kürtaj geçirmiştim aynı anda..

Bebeğim 13 haftalıkken bende kürtaj oldum. 15 güne yakın kanamam oldu. Kanaman taze kan şeklinde değilse rengi pembe yada kahveye dönükse sıkıntı olmaz. zaten kontrolün varmış haftaya. doktor daha net bilgi verir. kasık ağrısı da normal. aslında gebelik haftan önemli. büyük bebeklerde kasık ağrısı daha fazla olabilir. ben hem düşük hem de kürtaj geçirmiştim aynı anda..
başta kahverengi gibiydi sonra pembe rengi oldu şimdi ise kırmızı şeklinde geliyor. 11 haftalıktı ama ultrasonda 6 haftaık görünüyor. Bilemedim kontrol zamanını mı beklesem yarın mı gitsm normal mi bilmiyorum

kanamanın artması sıkıntı oluşturabilir lekelenme şeklindeyse sorun olmaz. belki psikolojik olarak çok geldiğini düşünüyorsundur ama normal geliyordur.

Peki ne kadar suredir artti? 2 saat? İki gun?
İki gün de bir değiştiriyıdum şimdi günde bir değiştiriyorum çok fazla bir artış yok ama var yani azar azar artıyo sanki tam diyorum bugün biticek gelmemiş kan falan yok sonra kasıklarım fena ağrıyo bi bakıyorum kanamam gelmiş

bende kürtaj sonrası 8-9- günlerde günde 1 pet değiştiriyordum. sıkıntı oluşmamıştı. hastanenin yada doktorun telefon numarası vardır. içinin rahat etmesi için arayıp doktora sorabilirsin.

Canim benim kurtaj dan sonra lekelenme seklindeydi hic ped kullanmadim gunluk ped yeterli geliyordu ama gunde bir kac defa degistiriyordum.

8. Gun kontrole gitmistim doktor bir kac gun daha surebilir kanama ama sonra bitee demisti 12. Gun minik bir pihti gemisti bir daha hic gelmedi sanirim icerde pihti kalmis o pihtinin sulari geliyordu pihti dusunce tekrar hic kan gelmedi.

Doktorum bana adet kani gibi gelirse, artarsa hemen gel demisti ama sorun olmamisti.

Eger kanama miktarinda artis varsa, adet kanamasi gibi geliyorsa, rengi parlaksa mutlaka doktorunu ara derim. En azindan kontrol eder icin rahatlar

İyi akşamlar ben temmuz3 de kürtaj oldum iki gün az geldi sonra adet olmuşum gibi pirtili şekilde geldi ve 22 gün sürdü sonra Ağustos 4 yine adet oldum ilk günler çok geldi yürüten bile geldiği hissediyordum sonra azaldı ve 17 düne kadar az geldi 7 dünden sonra yine adet oldum baya geliyor şuan ve doktora gittim normal dedi obur adetinle uzun süre bilir dedi hiç bakmadım bile sizin başımızdan geçen varmı acaba

İyi akşamlar ben temmuz3 de kürtaj oldum iki gün az geldi sonra adet olmuşum gibi pirtili şekilde geldi ve 22 gün sürdü sonra Ağustos 4 yine adet oldum ilk günler çok geldi yürüten bile geldiği hissediyordum sonra azaldı ve 17 düne kadar az geldi 7 dünden sonra yine adet oldum baya geliyor şuan ve doktora gittim normal dedi obur adetinle uzun süre bilir dedi hiç bakmadım bile sizin başımızdan geçen varmı acaba
Merhaba Benim Kanamam geçmedi bayai bir 25 gün falan sürdü
muayene olmuştum doktor parça kaldığını söyledi tekrar kürtaj oldum bence alttan muayene ile bir baktırın ultrasonda

Back
X