Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
17 gun once kurtaj oldum ama kanama devam edıyor azaldı mıktarı ama devam edıyor hala.bırde kan rengı degıl sıyah akıyor acaba tehlıkelı olabılırmı sızce
17 gun once kurtaj oldum ama kanama devam edıyor azaldı mıktarı ama devam edıyor hala.bırde kan rengı degıl sıyah akıyor acaba tehlıkelı olabılırmı sızce
dorti Allah kolaylık versin inşallah kanamanın bitmesi yakındır.. bence de kanamanın süresi normal.. siyahlaşması da kesilmesinin yakın olduğunu gösteriyor gibi geldi bana...
bende düşük yapmıştım ilk başlarda adet kanı gibi oluyor fakat sonraları koyulaşıyor canım
kürtajdan sonra benden bir ped dolduracak kadar bile kan gelmed, dr içeriyi iyice temizledim kanaman çok olmaz demişti zaten. kürtajdan 1 saat kadar sonra da ultrasonla bakmıştı parça kalıp kalmadığına sizin bakılmadı mı?