Kürtaj olanlar yardım lutfen

dorti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
5.912
1.555
373
17 gun once kurtaj oldum ama kanama devam edıyor azaldı mıktarı ama devam edıyor hala.bırde kan rengı degıl sıyah akıyor acaba tehlıkelı olabılırmı sızce

17 gun once kurtaj oldum ama kanama devam edıyor azaldı mıktarı ama devam edıyor hala.bırde kan rengı degıl sıyah akıyor acaba tehlıkelı olabılırmı sızce

kanamanın süresi normal.. ama kanama neden siyah:44: bi dr'una ulaşsan, iyi olacaktır...
çok geçmiş olsun..

kanamanın süresi normal.. ama kanama neden siyah:44: bi dr'una ulaşsan, iyi olacaktır...
çok geçmiş olsun..

bılmıyorum bende sasırdım doktoruma haber bıraktım ama hala bana gerı dönmedı.dunyanın parasını verıyoruz ama yınede ıyı hızmet alamıyoruz.

dorti Allah kolaylık versin inşallah kanamanın bitmesi yakındır.. bence de kanamanın süresi normal.. siyahlaşması da kesilmesinin yakın olduğunu gösteriyor gibi geldi bana...
bende düşük yapmıştım ilk başlarda adet kanı gibi oluyor fakat sonraları koyulaşıyor canım

kürtajdan sonra benden bir ped dolduracak kadar bile kan gelmed, dr içeriyi iyice temizledim kanaman çok olmaz demişti zaten. kürtajdan 1 saat kadar sonra da ultrasonla bakmıştı parça kalıp kalmadığına sizin bakılmadı mı?

bence o kadar süre kanama olması hiç te normal değil.doğum yapmadınız ki siz kürtaj oldunuz.ben de kürtaj olmuştum ve kanamam 1-2 gün sürmüştü..

Back
X