Kurtaj olanlar yardim!!!!

conqueror

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
1.291
129
163
Tekirdağ
Arkadaslar 15 gun once bebegimin kalp atislari olmadigi icin kurtaj oldum.10 gun kanamam surdu.4 gundur yoktu kanama bu gun bildiginiz adet kanamasi sellinde yogun kanamam var.normalmi??doktorumu aradim normal dedi ama nedense icim rahat degil.adet sancisi gibi hafif kramplarimda var.ve basim donuyor.surekli deprem oluyor saniyorum.normal mi yasadiklarim????

canım ben de aynı sebeple krtj olmuştum
12 gün kanama azar azar devam edip 26. gün adet olmuştum ve ilk ay baya ağrılar çekmiştim
krtjdan sonra ilk adet kişiden kişiye çok değişik günlerde olabiliyo 50 gün hiç olmayanlar da var ki çok stres verici bi durum bu!
erken kanama operasyona bağlı kanama da olabilir yani rahim temizleniyor ki dr.un da normal olduğunu söylemiş
ama deprem oluyo kadar baş dönmeleri yaşamadım ben
içini ferah tut canım ayrıca çok geçmiş olsun

Cevap verdigin icin tesekkur ederim.bebegimi aldiklari icin zaten uzgunum.dolu dolu pedlerimi degistiriyorum.ilkdefa yasayinca insan korkuyo ister istemez.baska arkadaslar tecrubelerinizi paylasin lutfen.sancim var suanda da kanamam devam ediyor .

Canım, aynı şeyi 10 gündür bende yaşıyorum, hatta bugün kontrolüm vardı. Doktor 5. 6. günü adet kanaması başlar, kasık ağrıları da normaldir dedi. Yeniden bebek düşünüyorsanız şimdiden folik asidi eksik etmeyin. Benim bebeğiminde kalbi 9. haftada durdu :( ilk gebelik olunca daha çok sarsılıyoruz sanırım. Allah sana da sabırlar versin, allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin bize..

Arkadaslar 15 gun once bebegimin kalp atislari olmadigi icin kurtaj oldum.10 gun kanamam surdu.4 gundur yoktu kanama bu gun bildiginiz adet kanamasi sellinde yogun kanamam var.normalmi??doktorumu aradim normal dedi ama nedense icim rahat degil.adet sancisi gibi hafif kramplarimda var.ve basim donuyor.surekli deprem oluyor saniyorum.normal mi yasadiklarim????

bence başka bi doktora görün inş olmaz ama parça yada pıhtılaşma olabilir benimde kanamam sürmüştü bir ara azaldı sonra yeniden arttı doktora gittik pıhtılaşma olmuş yeniden kürtaj oldum tedbiri elden bırakma

13 Aralıkta aynı sebepten kürtaj oldum... kanama normal kafana takma 15 günü geçerse ve şiddetli devam ederse git doktora.. adetinde de gecikme yaşanma olasılığı var.. 45 günü geçerse yeniden doktora gitmen gerekir hormonların normale dönmediği için baaı şeyler yaşanabiliyor. bende çok üzüldüm çok ağladım adet gecikmesi yaşadım... hormonlar normale dönsün diye ilaç kullandım ve son kontrolümde herşey yoluna girdi... artık korunmayı bile bırakabilirsin dedi... çok geçmiş olsun üzüntün çok büyük biliyorum ama en önemlisi kendine dikkat et ve üşütmemeye gayret göster ;)

aynı sebepten 11 şubatta bende bebeğimi aldırdım,bu gün tam 8 gün oldu.
kanamam ertesi gün kesildi, kahverengi leke-akıntı şeklinde devam ediyor.
her bünye farklıdır,doktor birşey yok dediyse çok endişelenme canım.

Son düzenleme:
bence başka bi doktora görün inş olmaz ama parça yada pıhtılaşma olabilir benimde kanamam sürmüştü bir ara azaldı sonra yeniden arttı doktora gittik pıhtılaşma olmuş yeniden kürtaj oldum tedbiri elden bırakma

bencede bi ultrasonda bakilmasi lazimm..3 tane kürtaj oldum aama ben böyle bisey hic yasamadimm.kan bittikten sonra kisa sürede kanaman baslamis tekrar hemde kramp seklinde agrin varmis bide basin dönüyomuss bana bunlar normal degilmis gibi geldi:26:

conqueror
canim noldu kanaman ne durumda doktora ne gittinmi:44:

canım arkadaşımm girmiosun artıkk inşallah iyisindirrr :16::16::16::16: ben toparladım artık kendimii sen de gel artıkkk merakta bırakma bizii :16::16::16:

Merhaba benimde seninkine benzer bir hikayem var.İlk gebeliğimdi 22 kasım da 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.Rutin kontrole gitmiştik eşimle gelişimini görmek için..Tabii Rabbimin takdiri..Kabullenmek zor oldu.Şuan 3 ay oldu kürtaj olalı.Adet günlerimde sıkıntı yok sadece miktarı çok fazla ve 9 gün kadar sürüyor.İlk adetim çok daha yoğundu mesela.Doktorlar 2-3 ay korunun dediler.Açıkçası kendimi tekrar hamile kalmak için hazır hissediyorum.Benim gibi düşünen arkadaşlar var mı?Bu forumda yanlız olmadığımı görünce psikolojik olarak rahatlıyorum ..

Merhaba benimde seninkine benzer bir hikayem var.İlk gebeliğimdi 22 kasım da 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.Rutin kontrole gitmiştik eşimle gelişimini görmek için..Tabii Rabbimin takdiri..Kabullenmek zor oldu.Şuan 3 ay oldu kürtaj olalı.Adet günlerimde sıkıntı yok sadece miktarı çok fazla ve 9 gün kadar sürüyor.İlk adetim çok daha yoğundu mesela.Doktorlar 2-3 ay korunun dediler.Açıkçası kendimi tekrar hamile kalmak için hazır hissediyorum.Benim gibi düşünen arkadaşlar var mı?Bu forumda yanlız olmadığımı görünce psikolojik olarak rahatlıyorum ..

bende boş gebelik nedeniyle kasımda kürtaj oldum ben de korunmuyorum kendimi hazır hisediyorum

arkadaşlar kusuruma bakmayın.unuttum sizleri.doktora gittim ultrasonda baktı sorun yok parça falan kalmamış dedi ama bu kadar kanama olmaz dedi.benim tüp bebek olduğundan içeride çok fazla yumurtam vardı.onlar yüzünden dedi.doğum kontrol hapı içtim günde 2 kez kanamam kesilene kadar sonra günde 1 e düşürdüm ama hala kahve lekelerim gelıyor.bünyem alt üst oldu.3 gün içinde hap bitiyor. yine adet olcam:52::52::52::52::52::52:şimdi ev almak üzereyiz allahın izni ile kendime başka meşgale buldumm.3 ay sonra dondurulmuş tedavime başlayabileceğim ancak.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize.

Back
X