Kürtaj olanlar

Sedef2634

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2021
6
0
1
30
Hanımlar herkese merhaba öncelikle.pazartesi günü 9 haftalık suyum geldi ve düsuk yaptım.sonra kürtaj oldum mecburen.soruma gelirsek kürtaj olanlar kac gün sonra kontrole gttiniz?kanamanız ne zaman btti? Kürtaj dan snra ne zaman hamile kaldınız ? Kac gün snra ilişki oldu ?
Cok soru sordum ama hakkınızı helal edin .şimdiden cevap veren herkese tesekkur ederm.bi an once bebek istiyorum cok da uzgunum :(

Hanımlar herkese merhaba öncelikle.pazartesi günü 9 haftalık suyum geldi ve düsuk yaptım.sonra kürtaj oldum mecburen.soruma gelirsek kürtaj olanlar kac gün sonra kontrole gttiniz?kanamanız ne zaman btti? Kürtaj dan snra ne zaman hamile kaldınız ? Kac gün snra ilişki oldu ?
Cok soru sordum ama hakkınızı helal edin .şimdiden cevap veren herkese tesekkur ederm.bi an once bebek istiyorum cok da uzgunum :KK43:
Kimse yok mu cevap verecek?

Cok soru sordum ama hakkınızı helal edin .şimdiden cevap veren herkese tesekkur ederm.bi an once bebek istiyorum cok da uzgunum :KK43:
Çok geçmiş olsun. Benm kanamam baya sürdü doktor kişinin bünyesine bağlı değişir demişti aynı zamanda hemsireyim. 45 gün kanama oldu sonra bhcg sıfırlandı adet gördüm ve değerlendirmeye başladık zaten 2 buçuk ay geçmişti şimdi tekrar hamileym

Çok geçmiş olsun. Benm kanamam baya sürdü doktor kişinin bünyesine bağlı değişir demişti aynı zamanda hemsireyim. 45 gün kanama oldu sonra bhcg sıfırlandı adet gördüm ve değerlendirmeye başladık zaten 2 buçuk ay geçmişti şimdi tekrar hamileym
2.5 ay snra mı hamile kaldnz

Benim ablam oldu, 20 gün kanaması sürmüştü.. 10 gün sonra da yani tam 1 ay sonrasında da regl olmuştu.. 6-7 günde öyle sürdü tam 40 gün sonra ilişkiye girmişler 🤦 zaten lohusa sayılıyorsun bildgm kadarı ile 1 ay falan girmemen mantıklı diye düşünüyorum.. kürtajdan 4 ay sonra da hamile kaldı. 4 regl dönemi geçirdi yani
Hakknda hayırlısı 💐

Doktoru 3 regl dönemi gecir sonra hamilelik düşün rahim kendini bı toparlasin demişti..

İlla adeti beklemek mi lazım hamilelik icin canım.
Cok gecmis olsun. Ben kurtaj olmadim ama dusuk yaptim. Doktorum ilk adetini gordukten sonra guvenle hamile kalabilirsin dedi.
Sizi cok iyi anliyorum, daha bu sabah o gunleri dusunmustum. Dusuk yaptigimin ertesi gunu sevismek istiyordum. Vucudum hemen o bebegi yerine geri koymak istiyordu sanirim. Seks istegim de arzu seklinde degil de sarilip, sevgi gorme ve gosterme seklindeydi. Dusukten sonraki gun beni kontrol etmek icin arayan doktora sevisebilirmiyiz diye sormustum ama yabanci oldugu halde sasirmis istiyorsaniz hic bir mahsuru yok demisti. Ilgili ilgisiz bir suru yazdim yine :) icimi bosalttim resmen, umarim yazdiklarimin size faydasi olur

Back
X