Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kürtaj olduktan sonra hamile kalan varmı lütfen cevap kizlar
hormonlar kişiye göre değişir bende 4 ay hamile kalamadım her ay ovülasyon testi yapıyordum ve hiç pik görmediğim için hormonlarımın düzelmediğini anlamıştım. 4 ayın sonunda yine pik gördüm ve öylegebe kaldım sizede ovülasyon testi tavsiye ederim
Merhaba kişiden kişiye göre değişiyor. Öncelikle sizde veya eşinizde herhangi bir sağlık sorunu var mı kürtaj sebebiniz neydi bunlar araştırılmalı. Eğer sağlığınızda sorun yoksa hiç stres yapmayın zaten mutlaka tutunacaktır. Benim sağlığımda problem yoktu, kürtajdan sonra doktor söylediği halde korunmadım iyiki de ilk ayda hamile kalmadım. 3 regl geçirdim 4. Ayımda hamile kaldım tekrar. Ovülasyon haftanızda her gün yada gün aşırı değerlendirmeye stresten uzak durmaya özen gösterin. Herkes hemen hamile kalamayabilir bedeninize zaman tanıyın. Allah en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah
Bende Mart ayında kürtaj olmuştum ve tüp bebek ile hamile kalmıştım iki aydır ovülasyon takibi yapıyorum asla pik olmadı tekrar transfere gidecektim ama 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim bu süreçte 3 ay boyunca takviye kullandım siz bir şey kullanıyor musunuz
Rahim kendini toparlar adet kanaman ne zaman normale dönerse o ay rahim hazır olur gebeliğe aslında rahim hazırsa gebelik olur kürtaj sonuçta birer kazıma ve vakumlama işlevi bazen Zaman alabiliyor hormonların ve rahmin kendine gelmesi ben kürtajdan sonra ki 2 adetim azdı 3. Ay adetim normale döndü ben gebe kaldım