kürtaj olduktan sonra tekrar hamile kalıp kasık ağrısı çekenler lütfen burayaaaa:(((

Ezgi1071

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
9
1
6
Muş
merhabalar ben yeni katıldım aranıza bişi sorcaam ben de daha önce bebğim 7 haftalıkken öldü ve kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 5 haftalık hamileyim ve acaip kasık ağrılarım oluyo ,acaba kürtajın bunda etkisi var mıdır??? sezeryan olanlarda bu durum olabiliyormuş kürtajın da bunda etkisi var mı acaba bilenler lütfenn yaabilir mi????

bende 5 ay önce kürtaj oldum ve şimdi hamileyim. benimde kasıklarımda sık sık, adet olucakmışım gibi ağrılar oluyor. dr. bunun rahimdeki genişlemeden ve bağırsak hareketleri, gaz sıkışmasından olduğunu, bunun gayet normal olduğunu söyledi. ilk hamileleliğimde de aynısı olmuştu. kürtajla pek alakası yok bunun bildiğim kadarıyla.

mrb cevap verdiğiniz için teşekkürler ağrılar sık sık mı oluyor nasıl oluyo acaba benim ki bazen gece bile uyandırıyor yattığımda döndüğüm zaman da acıyo benim.

merhaba, ağrılar bazen her gün, bazen bi kaç günde bir oluyo. gün içinde 1-2 saatte bir olduğuda oluyo, bazen incesızı olup arttığıda oluyor, bazende ağrı birden sağlanıyor. ama çok uzun süre yada dayanılmaz bi şekilde değil. sanki adet olucakmışım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…