kürtaj oldum içim yanıyo

gullsee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
355
116
123
en başan beri bozulmuş kese kanama, düşük olcak bekle derken 7. haftada yavrumun kalp atışını duyduk umutlandık sonra bi daha hiç duyamadık:( 9.haftamda bu salı kürtaja aldılar beni. uyanınca bakmak istedim. utuya koymuşlar patolojiye yollamak için. kanın içinde yüzen beyaz parçalar vardı.yavrumun pıt pıt sesini duyduğum kalbide mi o kutudaydı yani? herşeyi...minik bedeni paralanarak mı çıkıyomuş böyle kızlar? o paçalar eli kolu bacağı...herşeyi miydi? dayanamıyorum içim yanıyo.

en başan beri bozulmuş kese kanama, düşük olcak bekle derken 7. haftada yavrumun kalp atışını duyduk umutlandık sonra bi daha hiç duyamadık:KK43: 9.haftamda bu salı kürtaja aldılar beni. uyanınca bakmak istedim. utuya koymuşlar patolojiye yollamak için. kanın içinde yüzen beyaz parçalar vardı.yavrumun pıt pıt sesini duyduğum kalbide mi o kutudaydı yani? herşeyi...minik bedeni paralanarak mı çıkıyomuş böyle kızlar? o paçalar eli kolu bacağı...herşeyi miydi? dayanamıyorum içim yanıyo.
canımm kıyamam allah sabır ve güç versin sana o artık cennetteki meleğin olmuş senin...çok zor bir durum :-(

en başan beri bozulmuş kese kanama, düşük olcak bekle derken 7. haftada yavrumun kalp atışını duyduk umutlandık sonra bi daha hiç duyamadık:KK43: 9.haftamda bu salı kürtaja aldılar beni. uyanınca bakmak istedim. utuya koymuşlar patolojiye yollamak için. kanın içinde yüzen beyaz parçalar vardı.yavrumun pıt pıt sesini duyduğum kalbide mi o kutudaydı yani? herşeyi...minik bedeni paralanarak mı çıkıyomuş böyle kızlar? o paçalar eli kolu bacağı...herşeyi miydi? dayanamıyorum içim yanıyo.
geçmiş olsun cnm..ben 9 haftalık hamileydim..gelisimi 5 haftada kalmış.kalp atısıda yoktu..sancılar basladı ..acile gittik..doktor dedi düşük baslamıs hemen alalım..kurtajla aldılar :( ne zaman hamile kalmayı sağlıklı gordu doktorun..nekadar ara vercen cnm

Canim Allah sabir versin bu durumu en iyi yasayanlar anlar uzulme bir tek sen degilsin bende bir ay oldu kurtaj olali minik bebegimin kalbi 8+4 te durdu ustelik ilk kalp atislarini duymustuk birden ne oldu anlamadik, uzuntusu icimizde ama hayat devam edio insallah Rabbim hicbirimize bu aciyi yasatmasin.

geçmiş olsun cnm..ben 9 haftalık hamileydim..gelisimi 5 haftada kalmış.kalp atısıda yoktu..sancılar basladı ..acile gittik..doktor dedi düşük baslamıs hemen alalım..kurtajla aldılar :KK43: ne zaman hamile kalmayı sağlıklı gordu doktorun..nekadar ara vercen cnm
dr 3 ay dedi. ama neden 3 ay diyolarki? o ara rahim toparlansn kendine gelsin diyolarda ben o kadar beklemek istemiyorum açıkçası.belki 2 ay.. siz kürtajdan sonra ne zaman hamile kaldınız?

Canim Allah sabir versin bu durumu en iyi yasayanlar anlar uzulme bir tek sen degilsin bende bir ay oldu kurtaj olali minik bebegimin kalbi 8+4 te durdu ustelik ilk kalp atislarini duymustuk birden ne oldu anlamadik, uzuntusu icimizde ama hayat devam edio insallah Rabbim hicbirimize bu aciyi yasatmasin.
siz ilk adetinizi oldunuz mu? ne zaman istiyosunuz yenidn hamile kalmak?

bu arada iyi dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar. sizlerin ilk bebekleri mi bilmiyorum, Allah önce olmayanlara nasip etsin inşallah çokşükür benim bi kızım var. ama bu ikinciyi de çok istemiştim ve tam 10 ay sonra hamile kalmıştım. o yüzden çok üzgünüm çok içim acıyo giden yavruma. ve korkuyorum yine uzun süre hamile kalamamaktan. dr 3 ay korun dedi ama hemen olcak mı acaba bide o var. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.

çok geçmiş olsuun :(
Allah yeniden bu sefer sağlıkla bir bebiş nasip etsin , kucağınıza alıp büyütmeyi güzel günlerini görmeyi de nasip etsin...

Gulsecim benim adetim 24. Gun geldi tam bekledigim gibi kurtajdan 2 hafta sonra yumurtlama oluormus ve bende 4. Haftaya girerken adet oldum cok sukur her zamankinden biraz az geldi ama gayet normal, cunku kurtajdan 2 hafta sonuna kadar hafif hafif lekelenme seklinde kanamam olmustu...

Bu arada hamile kalma konusunda kafam cok karisik acikcasi doktorumla konusucam bunun icin beni rahatlatirsa ikinci adetimden sonra denemeye baslayabilirim ama cok korkuorum cunku hergun yeni bi arkadasim bebegini kaybediyor ve buraya yaziyor, normal olmayan bu bebek kayiplari asiri derecede cogaldi o yuzden endiseliyim hayirlisi ne zamansa o zaman olsun diorum...

Bu arada hamile kalma konusunda kafam cok karisik acikcasi doktorumla konusucam bunun icin beni rahatlatirsa ikinci adetimden sonra denemeye baslayabilirim ama cok korkuorum cunku hergun yeni bi arkadasim bebegini kaybediyor ve buraya yaziyor, normal olmayan bu bebek kayiplari asiri derecede cogaldi o yuzden endiseliyim hayirlisi ne zamansa o zaman olsun diorum...
EVET CANIM GEÇMİŞ OLSUN .NE KADAR ÇOK DUYUYORUZ ÇEVREMİZDEDE ÇOK KAYIPLAR.ALLAH hayırlısını versin

Keske bakmasaydin be bacim ...
Kendime engel olamadim inan Rabb'im hickimseye evlat acisi yasatmasin...
Umarim en kisa zamanda bu acilarini azaltacak saglikli bir evladin olur...
Ve bu sefer omrunun sonuna kadar seninle olur ♥

Çok üzüldüm, aynı acıları 19 gün önce bende yaşadım :( Allahım kimseye yaşamasını bu acıyı. Ama güllsee benim doktorum ilk reglini gecirdikten sonra tekrar denemeye başlayabilirsiniz dedi. Rahim in hazır olunca zaten bebek olur yoksa istesen de olmaz dedi. Hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum ama doktorumuzun dediği gibi korunmayacagim. hemen olmuyor zaten ve zaman da kaybetmek istemiyorum artık. İnşallah sağlıklı bir şekilde yeniden hamile kalırız.

Geçmiş olsun Rabbim tekrar hamıle kalmayı basıp etsin busefer sağlıklı hayırlı bir hamılelik olur inşallah

Çok üzüldüm, aynı acıları 19 gün önce bende yaşadım :KK43: Allahım kimseye yaşamasını bu acıyı. Ama güllsee benim doktorum ilk reglini gecirdikten sonra tekrar denemeye başlayabilirsiniz dedi. Rahim in hazır olunca zaten bebek olur yoksa istesen de olmaz dedi. Hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum ama doktorumuzun dediği gibi korunmayacagim. hemen olmuyor zaten ve zaman da kaybetmek istemiyorum artık. İnşallah sağlıklı bir şekilde yeniden hamile kalırız.
canım bana dr um 2 3 ay korun dedi. kürtajdan sonra hemen hmile kalınca düşük riski oluyomuş. rahim ağzı felan açıldığı için iyice kapanınca hamile kalmak gerekiyomuş. ama ben de hemen istiyorum.. korkuyorum da.. yine kaybetmeye dayanamam. içim kaldırmıyor. yaşamayan bilemez acı çekiyorum hala. allah sağlıklı bebekler nasip etsin tüm isteyenlere...

Aminn inan bende çok korkuyorum. İşin kötü tarafı her kafadan ayrı bir ses çıkması. Psikolojik olarak ne zaman toparlanirim bilmiyorum. :( aslında aynı hesaba geliyor, ilk adeti 45 gün sonra olursun dedi sonra korunmayi biraksam tekrar kalmam en iyi ihtimalle 2 ay sonra ki hemen olmuyor. Şimdi bende yeni testler yaptırıp daha kontrollü olmayı planlıyorum.

Aminn inan bende çok korkuyorum. İşin kötü tarafı her kafadan ayrı bir ses çıkması. Psikolojik olarak ne zaman toparlanirim bilmiyorum. :KK43: aslında aynı hesaba geliyor, ilk adeti 45 gün sonra olursun dedi sonra korunmayi biraksam tekrar kalmam en iyi ihtimalle 2 ay sonra ki hemen olmuyor. Şimdi bende yeni testler yaptırıp daha kontrollü olmayı planlıyorum.
bana da kürtajı adet olarak kabul ediyoruz 25 30 gün içinde adet olursun dedi. aslında 2 adet geçmesini beklemek mantıklı ama ilk adeti olduktan sonra muhtemelen çok isticem yeniden hamile almayı.allahtan tek isteğim sağlıklı olması...

Güllseecim bugün tesadüfen hamile bir bayanla karşılaştım. Yurtdışında yaşıyor. Başa gelince benzer olaylarla daha fazla karşılaşmaya başladım. Aynı olay ondada olmuş 5 haftalikken kaybetmiş ama hissetmedim bile dedi. Fransada bir çok doktorla görüştüm hepsi aynı şeyi söyledi diyor. Rahim çabuk toparlanir ilk adetinden sonra korunma demişler. Şubatta kürtaj oldum mayısta hamileydim dedi. Gayette saglikli inancımız kaybetmemek lazım. İnşallah güzel haberlerini alırım. İlk reglimi bir olsam. Hiç bu kadar beklememistim. :)

Back
X