Üzülmeyin, çocuk dünyaya getirmek gibi getirmemek de bir tercih. Ben de bebeğin kalbinin durmasi sebebiyle 8 haftamda kürtaj oldum geçen yaz. Çok etkilendim çok üzüldüm ama hayat bu. Şimdi tekrar hamileyim. Kadinlar çeşitli sebeplerden dolayi kürtaj olurlar bunu sorgulamak elestirmek kimseye dusmez. Bir dahaki sefere önlem alın. Zamanı geldiğinde umarım gönlünüze göre evladınız olurBen 24 yasindayim bekarim.Ben hamile oldugumu ögrendim son bir haftadir bulantim vardi test yaptim ve ögrendim. Erkek arkadaşima soyledim bizim evlenmek gibi bir durumumuz yok sadece birlikte güzel vakit gecirmeyi seviyorduk ben korunuyordum hap aliyordum nasil oldu hala bilmiyorum. Ayni gün icinde doktoru bulduk 6 hafta 4 günlükmuş ben o masaya yatinca cok üzüldüm daha yeni ogrenmistim belki ama birini öldurmek hala unutamiyorum lokal anestezi istemedim görmemek icin genel anestezi oldum çok kisa sürdü. Erkek arkadasim gayet normal davraniyor yani hayatina adepte olabiliyor ama ben aglamaktan uyuyamiyorum, ben bunu nasil yaptim bilmiyorum bu psikolojiden kurtulmam nasil mumkun olabilir?
Üzgünüm bunu geçiricek bir ilaç yok dua et tövbe et allahın rahmet kapısı herzaman açıktır ama bunları yaşamamak sizin elinizde evlenmeyi düşünmüyorsunuz birlikte vakit geçiriyorsunuz sonuç bi sabi ziyan oldu üzgünümBen 24 yasindayim bekarim.Ben hamile oldugumu ögrendim son bir haftadir bulantim vardi test yaptim ve ögrendim. Erkek arkadaşima soyledim bizim evlenmek gibi bir durumumuz yok sadece birlikte güzel vakit gecirmeyi seviyorduk ben korunuyordum hap aliyordum nasil oldu hala bilmiyorum. Ayni gün icinde doktoru bulduk 6 hafta 4 günlükmuş ben o masaya yatinca cok üzüldüm daha yeni ogrenmistim belki ama birini öldurmek hala unutamiyorum lokal anestezi istemedim görmemek icin genel anestezi oldum çok kisa sürdü. Erkek arkadasim gayet normal davraniyor yani hayatina adepte olabiliyor ama ben aglamaktan uyuyamiyorum, ben bunu nasil yaptim bilmiyorum bu psikolojiden kurtulmam nasil mumkun olabilir?
Haketmedigini nereden biliyorsunuz? Başımıza gelen her iyi ya da kotu olayı hakettik haketmedik diye mi değerlendireceğiz? Demekki arkadaşımız için zamanı değilmiş, şartlar oluşmamış, hayatımızda hepimiz kararlar alırız kendi sartlarimiza göre.Vardır rabbimin bir bildiği zira çok isteyene vermeyip haketmeyenlere bebek nasip ediyor.
Zevk için bişeyler yaşayıp bir bebeğin ölümüne sebep olmak sonucunda böyle hissetmeniz normal.Ben 24 yasindayim bekarim.Ben hamile oldugumu ögrendim son bir haftadir bulantim vardi test yaptim ve ögrendim. Erkek arkadaşima soyledim bizim evlenmek gibi bir durumumuz yok sadece birlikte güzel vakit gecirmeyi seviyorduk ben korunuyordum hap aliyordum nasil oldu hala bilmiyorum. Ayni gün icinde doktoru bulduk 6 hafta 4 günlükmuş ben o masaya yatinca cok üzüldüm daha yeni ogrenmistim belki ama birini öldurmek hala unutamiyorum lokal anestezi istemedim görmemek icin genel anestezi oldum çok kisa sürdü. Erkek arkadasim gayet normal davraniyor yani hayatina adepte olabiliyor ama ben aglamaktan uyuyamiyorum, ben bunu nasil yaptim bilmiyorum bu psikolojiden kurtulmam nasil mumkun olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?