• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olucam , korkuyorum

gebeeekiiizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhabalar. 2. Gebeligim riskli oldugu icin kurtaj olmak zorunda kalıyorum. Devlet hastanesine gittim. Anesteziyle normalde yapilacak islem. Fakat israrla uyanik yapalim diyorlar. Hem.panik atak hastasiyim hemde bu ana sahit olmak istemiyorum. Bu saglik sektorunu anlamiyorum
Sedasyondan bende cok korkuyorum. Fakat uyanik kalmak daha kötü , benim icin travma sebebi. Ilk gebeligimde sezeryan oldum. Varmi benim gibi olan çekimiyorum. Sizlerin sureci nasilsi 😪😪😪
.

Merhabalar. 2. Gebeligim riskli oldugu icin kurtaj olmak zorunda kalıyorum. Devlet hastanesine gittim. Anesteziyle normalde yapilacak islem. Fakat israrla uyanik yapalim diyorlar. Hem.panik atak hastasiyim hemde bu ana sahit olmak istemiyorum. Bu saglik sektorunu anlamiyorum
Sedasyondan bende cok korkuyorum. Fakat uyanik kalmak daha kötü , benim icin travma sebebi. Ilk gebeligimde sezeryan oldum. Varmi benim gibi olan çekimiyorum. Sizlerin sureci nasilsi 😪😪😪
.
Uyanık kalmak ayık olmak mı yoksa herşeyi hissedecek olmakmi bende öldüm uyaniktim ama hicbirsey hissetmeeim.aneztezi veriyorlar devlette bana hiç böyle birşey demedi doktorum rahat geçti goygoyla çünkü ben acimi içime atıp gülmeye çalışan güldürmeye çalışan biriyim asıl acı eve gelince yaşanıyor 😔

Mutlaka uyutulmak iste. Sedasyonda bir şey yok hemen uyanıyorsun derin bir uyku gibi.

ben 2 kez oldum. tamamen uyudum. Çünkü ister istemez zor işlem. Devlette çok psikolojiye önem verilmiyor sanırım.

Uyuyun. Ben hic bilmezdim kurtaj nasil bsy nasil yapilacak diye, cok istedigim ve cok ugrastigim gebelikti ama malesef. Osmangazi univ'de ayik vaziyette yaptilar. 10ay gecti psikolijimi toplayamadim hala agliyorum. Bebegi gordugumemi yanayim, acidan bayilttiklarinami. Omrumun en berbat gunuydu. Ve bu islemi bu sekilde yapmayı prosedur haline getirme fikri kimdeen ciktiysa hergun beddua ediyorum. bir iskence yontemi bu.

Back
X