Gebeliğe Hazırlık KÜRTAJ olup PATOLOJİ sonucu alanlar!!! Bi bakarmısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benımde ilk kaybımdı tabı psikolojikman çöktüm .
Doktorum sadece 1 regl beklememi istedi. .
Kürtajdan 35 gün sonra reglim geldi ..
ondan sonra denemelere başladım bir kimyasaldan sonra 2. Ayda gebe kaldım çok şükğr canım inşallah darısı başına ..
inan kürtaj korkulcak bişey değil sadece psikojikmen ağır inşallah onuda hemen yenersin
Cansın sen bişey kullanıyormuşum peki gebe kaldıktan sonra hangi ilaçları kullanıyorsun

Cansın sen bişey kullanıyormuşum peki gebe kaldıktan sonra hangi ilaçları kullanıyorsun
İlk 3 ay folik asit , daha sonra kan ilacı ve multıvıtamın içiyorum .
Rutın şeyler yani.

Ben ilk kaybımdan dolayı herhangi bir işlem yaptırmamıştım . Doktorum önermemşti .

Anladım canım 🙏🏻kaç ay sonra gebe kaldın peki.
Kürtajdan 35 gün sonra regl oldum . O ay kümyasal gebelik yaşadım .
Daha sonra kızıma hamile akldım .
Ard arda oldu .
Kürtajdan sonra 2 regl görmüş oldum yani

Merhaba herkese ben 7 haftalık hamileydim bebeğim gelişmiyordu kalp atışıda yoktu 5 haziran yoğun kanamayla düşük başladı 6 haziran sabahta kürtaj oldu kürtaj sonucun geldi anlayanlar bakabilir mi acaba çok merak ediyorum ilk hamileliğimdi teşekkürler herkese
MAKROSKOPİK BULGULAR :
6 CC HACMİNDE KANAMALI, KÜRETE NİTELİKTE MATERYAL. MATERYALİN BİR KISMI, 4 KASETTE İŞLEME ALINDI.
TANI:
-KANAMA, FİBRİN ORGANİZASYONU VE DESİDUİT BULGULARI GÖSTEREN GEBELİK ÜRÜNÜ
(ENDOMETRİUM, KÜRETAJ)

Merhabalar 8 haftalık bebeğimin kalbi ve gelişimi durduğu İçin kürtaj olmak zorunda kaldım...
merak ettiğim birşey var, eğer kromozom ile alakalı bir sorun olsaydı, bu patoloji sonucunda çıkarmıydı..
Doktor; genetik bir durum yok dedi..
Bilgisi olan arkadaşlar rica etsem cevap yazabilir mi?
Patoleji sonucunu hasteden mi aliniyor yoksa e nabizami dusuyor birde ne kadar surede cikiyor

Merhabalar 8 haftalık bebeğimin kalbi ve gelişimi durduğu İçin kürtaj olmak zorunda kaldım...
merak ettiğim birşey var, eğer kromozom ile alakalı bir sorun olsaydı, bu patoloji sonucunda çıkarmıydı..

Kurtaj patoji sonucu ne zaman cikar nerden alinir hastaneden mi yoksa interneten bakiliyor mu

Kurtajan kac gun son Sonucu aldiniz hastaneye mi sordunuz e nabizda cikiyormu

Back
X