Kurtaj sonrasi 2.adet

Nurrr123

Umut var mı? Dua varsa umut var.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
413
366
53
Kizlar selam 30 Nisanda bebeğimin kalbinin durması sonucu kurtaj oldum. İlk adetim gayet gününde gelmisti,doktor kontrolünde rahimle ilgili bir sıkıntı olmadığını da söyledi doktor, ama 2.adetim gelmiyor 4-5 gün oldu gecikeli neden böyle oldu ?başına gelen arkadaşlar yorumlayabilirmi? 2.adette gecikme olurmu?

Konuyla ilgili bilimsel bir açıklamam yok ne yazık ki ama bence tıbbi bir problem olsa ilk adetin gecikirdi 2. Adetinin gecikmesi klasik nedenlerden ötürü olabilir ilaç kullanımı, mevsimsel değişiklikler, stres, yoğun fiziksel aktivite vb.

Evet haklısınız tup bebek ile hamile kalmıştım zaten, aldığım hormonlardan kaynakli olabilir ama yinede endişe ettim. Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Merhaba bende 8 Nisan'da kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk adetim 39. Gün geldi. Şimdi ikincisi yine gecikti. Dr a gittim muayene oldum dün herhangi bir sıkıntı yok dedi. Ve bugün dayak yemiş gibi uyandım eklemlerin kemiklerim belim ağrıyor muhtemelen yakın zamanda olacağım. Kafaya taktıkça olamıyosun. Eğer bir sıkıntı yoksa oluruna bırak

Merhaba ilk adetim tam olması gereken zamanda olunca,buda böyle gecikince bir sorguladım

Merhaba bende 18 nisanda kürtaj oldum ilk regl 32. Gün geldi.İkinci regl tam zamnında 31.gün geldi.kürtajdan öncede döngüm 31 gündü zaten.Ama benimde ikinci regl daha ağrılı ve pıhtılı oldu nedense anlamadım.doktorum ilkinin öyle olcağını sonra normale döneceğini söylemişti

Merhaba Pıhtılı olması daha iyi canim bildiğim kadarıyla için temizlenir

Tedavi ile gebe kalabildigim için kendiliğinden olmasına ihtimal veremiyorum
Böyle olumsuz düşünmeyin çok yakın bir arkadaşım 6 -7 yıl uğraştı hamile kalabilmek için kaç tane tüp bebek denemesi yaptı sayısını bilmiyorum sonunda yüzü güldü tedaviyle hamile kaldı sonra korunmadı nasıl olsa olmuyor diye kızı 1 yaşındayken normal yolla hamile kaldı ve bir kızı daha oldu yani olmaz diye birşe yok rabbim ol der olur inşallah sizinde gönlünüze göre olur.

Amin inşallah çok teşekkür ederimmm. kader,kısmet Allah nasip ettikten sonra her şekilde eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…