• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası adet azalması

shdyv

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
75
Puanlar
13
Merhaba ben eylül ayında kürtaj oldum bu 3. Regl ama kanama miktarım çok azaldı 2. Günde bile ped dolmuyor ve 3. Gün kesiliyor. Önceden 4-5 gün sürerdi . Bu durumu yaşayan varmı ?

Yok mu hiç bu durumu yaşayan kimse ?

Yapışıklık olmuş olabilir. Doktora söylemek gerek.

Merhaba ben eylül ayında kürtaj oldum bu 3. Regl ama kanama miktarım çok azaldı 2. Günde bile ped dolmuyor ve 3. Gün kesiliyor. Önceden 4-5 gün sürerdi . Bu durumu yaşayan varmı ?
Rahimde yapışıklık durumunda regl azalıyor diye biliyorum mutlaka doktora görünün

Kürtajdan sonraki kontrolde sorun yok demişti
Bana da öyle denmişti. Ancak kürtajdan sonra 7 ay kadar hamile kalamadim. Rahim filmi çekildi. Rahim filmi ile yapışıklıklar da açılıyor ya o ay film nedeniyle korunmak gerekiyordu ancak sonraki ay bir daha adet olmadim, hamile kaldim

İki kere kürtaj oldum hiç azalmadı adetim. Dendiği gibi yapışıklık olabilir. Aman ihmal etmeyin.

Bana da öyle denmişti. Ancak kürtajdan sonra 7 ay kadar hamile kalamadim. Rahim filmi çekildi. Rahim filmi ile yapışıklıklar da açılıyor ya o ay film nedeniyle korunmak gerekiyordu ancak sonraki ay bir daha adet olmadim, hamile kaldim
Biraz araştırdım vakumlu kürtajda yapışıklık çok nadir oluyormuş sizin vakumlumuydu

Pazartesi ultrason randevum var . Kürtajdan sonra kontrolde sorun yok denmişti
Merhabalar doktorunuz ne dedi benim de kürtajdan sonra üçüncü adet döngüm ancak kanamam azaldı döngüm 40 günü bulur oldu ve kanamam az olmasına rağmen sancım fazla

Pazartesi ultrason randevum var . Kürtajdan sonra kontrolde sorun yok denmişti
yapışıklık ne yazık ki ultrasonda belli olmuyor orda rahim kalınlığına felan bakıyorlar bende 2.kürtaj sonrası 5 ay adet olmadım rahimde zarar görmüş kalınlaşmıyordu yapışıklıkta olmuş . Rahim toparlamaya başladığında adetimde düzene girdi. rahim flimi sonrası da hamile kaldım tekrar.

Merhabalar doktorunuz ne dedi benim de kürtajdan sonra üçüncü adet döngüm ancak kanamam azaldı döngüm 40 günü bulur oldu ve kanamam az olmasına rağmen sancım fazla
Sorun yok dendi zaten vakumlu kürtajda yapışıklık ihtimali çok azmış hormonal denge 3 ay 6 ay normal 1gün bile kanama olması bizim için yeterli dendi

Back
X