- 6 Haziran 2023
- 23
- 4
- 16
- 38
- Konu Sahibi sadecebiriyim
-
ben de 1 nisan da oldum yaklaşık 10 gün sürdü kesildi 1 hafta önce 2 gün süren lekelenme oldu yine kesildi normalmiş dr öyle dedi banada adet olmayı bekliyorumBen de 27 mart'ta 9 haftalıkkrn kürtaj oldum. O günden beri kanamam hiç durmadı. Bazen leke leke, bazen de regliymiş gibi oluyor. Kürtajdan 15 gün sonra gittiğim kontrolde doktor temiz bir sorun yok dedi. Kanamanız ne zaman sonra bitti?
doktorunuza sordunuz mu bu durumu benim ilk kürtajımı yapan dr. adet düzenleyici vermişti rahatça adet oldum adet sonrası süreç nasıl devam edecek diye doktora muayneye gideceğim tekrar ama adetim gelmek bilmediBende 25 martta kürtaj oldum ve hala adet olmadım leke bile yok
doktorunuza sordunuz mu bu durumu benim ilk kürtajımı yapan dr. adet düzenleyici vermişti rahatça adet oldum adet sonrası süreç nasıl devam edecek diye doktora muayneye gideceğim tekrar ama adetim gelmek bilmedi
Merhaba mesajınızı yeni gördüm. Kürtajdan sonra ilk adetim yaklaşık 33 gün sonra başladı. Çok yoğun değildi. Herhalde bu ay böyle olacak derken bir kaç gün sonra tekrar kanamam başladı ve yaklaşık 22 gün sürdü. Bazen leke gibi bazen adet yoğunluğu şeklindeydi.Sanırım rahim temizlendi .Ben de 27 mart'ta 9 haftalıkkrn kürtaj oldum. O günden beri kanamam hiç durmadı. Bazen leke leke, bazen de regliymiş gibi oluyor. Kürtajdan 15 gün sonra gittiğim kontrolde doktor temiz bir sorun yok dedi. Kanamanız ne zaman sonra bitti?
Ay canım bende 27 martta oldum ve hala regli olmadım ne yaptın gittin mi doktoraBende 25 martta kürtaj oldum ve hala adet olmadım leke bile yok
Yarın gideceğim haberdar ederim. Yumurtlama gördünüz mü ovilasyon vs yaptınız mıAy canım bende 27 martta oldum ve hala regli olmadım ne yaptın gittin mi doktora
Olsak bi dert olmasak bi dertBugün tekrar kanama başladı. Valla artık döngümü bilmiyorum. Kaç gün sürecek belli değil. Umarım kısa sürede tekrar her şey düzene girer çünkü yıpratıyor bu süreç beni. Forumda yazılanlara bakıyorum. Bazı arkadaşlar kürtaj sonrası adet görmeden hamile kalmış. Üzülüyorum kendime. Ne kadar düşünmemeye çalışsamda içinde bulunduğum durum stres sebebi oluyor.
Kizlar bende 10 ay once 20 haftalik bebegimi erken dogum yuzunden kaybettim ve plasenta parcasindan dolayi kurtaj oldm . Hem adet oncesi lekelenme görüyorm hemde gebe kalamadm
Öncelikle geçmiş olsun çok çok Rabim sabır versin inşallah bende kürtaj oldum çok zor süreç ama yaşadığınız olay nasıl tam olarak nedir sebebiKizlar bende 10 ay once 20 haftalik bebegimi erken dogum yuzunden kaybettim ve plasenta parcasindan dolayi kurtaj oldm . Hem adet oncesi lekelenme görüyorm hemde gebe kalamadm
Merhaba, kanamaniz ne kadar surdu acaba? Ilacli dusukten sonra benim de reglim 2 haftadir suruyor son bi haftasi yogun ve ara ara pihtili.Bugün tekrar kanama başladı. Valla artık döngümü bilmiyorum. Kaç gün sürecek belli değil. Umarım kısa sürede tekrar her şey düzene girer çünkü yıpratıyor bu süreç beni. Forumda yazılanlara bakıyorum. Bazı arkadaşlar kürtaj sonrası adet görmeden hamile kalmış. Üzülüyorum kendime. Ne kadar düşünmemeye çalışsamda içinde bulunduğum durum stres sebebi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?