Kürtaj sonrası adet düzensizliği

sadecebiriyim

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
23
4
16
38
Kızlar merhaba. 20 Şubatta 8+3 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucunda kürtaj oldum. Kürtajdan 1 hafta sonra kontrol muayenemi oldum ve herhangi bir sorun görülmedi. İlk adetimi 25 Martta yaşadım. 6 gün sürdü ve kanama yoğunluğum çok azdı. Adetim kesildikten 5 gün sonra tekrar lekelenmeyle başlayan kanamam 19 gündür devam ediyor . Başlarda azdı ortalarda kanamam arttı şimdi ise lekelenmeye döndü. Bu süreçte tekrar doktora gittim. Her şeyin normal olduğunu ifade etti. Bu dönemde böyle düzensizliklerin olabileceğini ifade etti. Aranızda kürtaj sonrası benimle ayni durumu yaşayan arkadaşlar var mı merak ediyorum.

Ben de 27 mart'ta 9 haftalıkkrn kürtaj oldum. O günden beri kanamam hiç durmadı. Bazen leke leke, bazen de regliymiş gibi oluyor. Kürtajdan 15 gün sonra gittiğim kontrolde doktor temiz bir sorun yok dedi. Kanamanız ne zaman sonra bitti?

ben de 1 nisan da oldum yaklaşık 10 gün sürdü kesildi 1 hafta önce 2 gün süren lekelenme oldu yine kesildi normalmiş dr öyle dedi banada adet olmayı bekliyorum

Bende 25 martta kürtaj oldum ve hala adet olmadım leke bile yok
doktorunuza sordunuz mu bu durumu benim ilk kürtajımı yapan dr. adet düzenleyici vermişti rahatça adet oldum adet sonrası süreç nasıl devam edecek diye doktora muayneye gideceğim tekrar ama adetim gelmek bilmedi

Kaç gün oldu olmayalı hafta içi gidicem ben bu hafta
doktorunuza sordunuz mu bu durumu benim ilk kürtajımı yapan dr. adet düzenleyici vermişti rahatça adet oldum adet sonrası süreç nasıl devam edecek diye doktora muayneye gideceğim tekrar ama adetim gelmek bilmedi

Merhaba mesajınızı yeni gördüm. Kürtajdan sonra ilk adetim yaklaşık 33 gün sonra başladı. Çok yoğun değildi. Herhalde bu ay böyle olacak derken bir kaç gün sonra tekrar kanamam başladı ve yaklaşık 22 gün sürdü. Bazen leke gibi bazen adet yoğunluğu şeklindeydi.Sanırım rahim temizlendi .

Bugün tekrar kanama başladı. Valla artık döngümü bilmiyorum. Kaç gün sürecek belli değil. Umarım kısa sürede tekrar her şey düzene girer çünkü yıpratıyor bu süreç beni. Forumda yazılanlara bakıyorum. Bazı arkadaşlar kürtaj sonrası adet görmeden hamile kalmış. Üzülüyorum kendime. Ne kadar düşünmemeye çalışsamda içinde bulunduğum durum stres sebebi oluyor.

Olsak bi dert olmasak bi dert

Haklısın arkadaşım . Hepimizin vücudu farklı. Aynı şeyleri yaşasak bile vücutlarımız farklı tepki verebiliyor. Umarım en kısa zamanda bedenlerimiz kendi ritmine geri döner

merhaba bu belli belirsiz kanamalar normalmiymiş bende 14 nisanda oldum kürtaj kanamam neredeyse hiç olmadı kürtajdan 21 gün sonra kahverengi leke başladı çok çok az ve popomdan gelen bir baskı sancı var yapışıklık olmuştur diye korkuyorum

Kizlar bende 10 ay once 20 haftalik bebegimi erken dogum yuzunden kaybettim ve plasenta parcasindan dolayi kurtaj oldm . Hem adet oncesi lekelenme görüyorm hemde gebe kalamadm 🫩

Kizlar bende 10 ay once 20 haftalik bebegimi erken dogum yuzunden kaybettim ve plasenta parcasindan dolayi kurtaj oldm . Hem adet oncesi lekelenme görüyorm hemde gebe kalamadm

Kizlar bende 10 ay once 20 haftalik bebegimi erken dogum yuzunden kaybettim ve plasenta parcasindan dolayi kurtaj oldm . Hem adet oncesi lekelenme görüyorm hemde gebe kalamadm 🫩
Öncelikle geçmiş olsun çok çok Rabim sabır versin inşallah bende kürtaj oldum çok zor süreç ama yaşadığınız olay nasıl tam olarak nedir sebebi

Merhaba, kanamaniz ne kadar surdu acaba? Ilacli dusukten sonra benim de reglim 2 haftadir suruyor son bi haftasi yogun ve ara ara pihtili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…