• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası adet olmamak

annelikhevesim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
41
5
1
35
Günaydın arkadaşlar.
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım. 9 Eylül'de boş gebelik olduğu için kürtaj oldum.
Yaklaşık olarak 1 ay geçti ama hala adet olmadım kürtajdan sonra benzer durumu yaşayan var mı? Adet gecikmesi neden olabilir

Günaydın arkadaşlar.
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım. 9 Eylül'de boş gebelik olduğu için kürtaj oldum.
Yaklaşık olarak 1 ay geçti ama hala adet olmadım kürtajdan sonra benzer durumu yaşayan var mı? Adet gecikmesi neden olabilir
Kürtajdan sonra ilk adetin 40 gün sonrasında gelir canım.

Günaydın arkadaşlar.
Son durumunuz ne acaba. Bende 7 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum. Bugün 36 gün oldu hala adet olmadım ve olacak gibi de hissetmiyorum.

Günaydın arkadaşlar.
Merhaba,
Ben de boş gebelik sonrası kürtaj oldum. Yeniden regl olmanız 6-8 hafta sürüyor. Benim adet döngüm çok düzenli olmasına rağmen, tekrar gelmesi neredeyse 8 hafta sürdü. 8 haftayı geçerse mutlaka doktora gidin. 1 ay çok normal, canınızı sıkmayın.

Günaydın arkadaşlar.
Benim 40 gün sonra falan gelmişti..8 haftaya kadar normal goruyor doktorlar.

ben de kürtaj olalı birinci ay doldu. adet olmadım. çok korkuyorum. bir ay daha beklicem.. dokuz doğurarak beklicem tabi. umarım en kısa sürede olur

Back
X