- 13 Ağustos 2023
- 41
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi annelikhevesim
-
Kürtajdan sonra ilk adetin 40 gün sonrasında gelir canım.Günaydın arkadaşlar.
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım. 9 Eylül'de boş gebelik olduğu için kürtaj oldum.
Yaklaşık olarak 1 ay geçti ama hala adet olmadım kürtajdan sonra benzer durumu yaşayan var mı? Adet gecikmesi neden olabilir
İnsallah ya korkuyorum olmazsam diyeKürtajdan sonra ilk adetin 40 gün sonrasında gelir canım.
Son durumunuz ne acaba. Bende 7 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum. Bugün 36 gün oldu hala adet olmadım ve olacak gibi de hissetmiyorum.Günaydın arkadaşlar.
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım. 9 Eylül'de boş gebelik olduğu için kürtaj oldum.
Yaklaşık olarak 1 ay geçti ama hala adet olmadım kürtajdan sonra benzer durumu yaşayan var mı? Adet gecikmesi neden olabilir
Merhaba,Günaydın arkadaşlar.
Henüz adet olmadım. Bekliyorum bakalım. Doktora gideceğim.Son durumunuz ne acaba. Bende 7 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum. Bugün 36 gün oldu hala adet olmadım ve olacak gibi de hissetmiyorum.
Benim 40 gün sonra falan gelmişti..8 haftaya kadar normal goruyor doktorlar.Günaydın arkadaşlar.
Ben bugün gece üçte sağ yumurtalığimda ağrı ile uyandım. Daha uyuyamadım. Şimdi de belim ağrıyor. Çok kötü ama bilmiyorum.Henüz adet olmadım. Bekliyorum bakalım. Doktora gideceğim.
Bana da doktor 40 güne kadar gelir dedi henüz olmadım 40 gün haftaya Perşembe dolacak bakalım hayırlısı.Benim 40 gün sonra falan gelmişti..8 haftaya kadar normal goruyor doktorlar.
Henüz adet olmadım. Haftaya Perşembe 40 gün doluyor olmazsam doktora gideceğimSon durumunuz ne acaba. Bende 7 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum. Bugün 36 gün oldu hala adet olmadım ve olacak gibi de hissetmiyorum.
Merhaba adet oldunuz mu bende 40 gündür olmadımHenüz adet olmadım. Haftaya Perşembe 40 gün doluyor olmazsam doktora gideceğim
İlk adetimi 1 hafta önce oldum. Şimdi ikinci adetimi bekliyorumMerhaba adet oldunuz mu bende 40 gündür olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?