- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Kizlar kurtaj olali 36.gun bugun hala regl olmadım siz ne zaman ilk regl oldunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben 38 40 gün de görmüştümKizlar kurtaj olali 36.gun bugun hala regl olmadım siz ne zaman ilk regl oldunuz
ins bende yakin zamanda olurum icime kurt düştü bir sorun mu oldu acaba diyeCanım ben 38 40 gün de görmüştüm
Olmamıştır ya oluyor öyle seylerins bende yakin zamanda olurum icime kurt düştü bir sorun mu oldu acaba diye
Teşekkür ederimOlmamıştır ya oluyor öyle seyler
Ben tam 31. Günde oldum..biteli 10, gün oldu hattaKizlar kurtaj olali 36.gun bugun hala regl olmadım siz ne zaman ilk regl oldunuz
47 gün oldu hala olmadım yarin doktoruma gideceğimBenim de 35. Gün henüz olmadım çok korkuyorum
47 gün oldu hala olmadım yarin doktoruma gideceğim
Olumlu haberlerinizi bekliyorum47 gün oldu hala olmadım yarin doktoruma gideceğim![]()
Ins sizde bir an önce saglikli bir bebeğe gebe kalıp sglikla kucaklarsiniz45.gunde oldum bende.İkinCİ adetimde kendi duzenimde 30.günde geldi şimdi 3.adetimi bekliyorum.Sizde inşallah bir an önce âdet olursunuz,stres oluyor insan ister istemez..
Allah Allah neden kist oluşur ki kürtajdan sonraKizlar 4.5 cm kıstım olmus o geciktirirmis 15 gün daha bekleyelim dedi
BilmiyorumAllah Allah neden kist oluşur ki kürtajdan sonra
Evet bozulur zaten kürtajdan sonra tekrar düzene girmesi iki seneyi bile bulabiliyormuş bu en uzun ihtimal tabi. Doktor kontrolündeyseniz problem yok şu kist mevzusu benim de canımı sıktı bi 15 gün geçsin bakalım ne oluyor ne bitiyor. Tüp bebek baslangıcı simdi olur üç beş ay sonra olur o bisey fark etmez de umarım kistten bisey çıkmazAdet düzeninde bozulacak sanirim tup bebeğe gidecektim bu şartlarda transferde olmaz![]()