kurtaj sonrasi akinti

kirimin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
17
0
1
Evet hanımlar bilgisi olanlar yardimci olabilir mi acaba. Kürtaj olalı bugün 13 gün oldu. Kurtajdan sonra 3. Gün kanamam başladı ve 3 4 gün az az devam etti. Ve kanamam bittiginden beri kahverengi lekelenme var sadece bu neden olabilir bir bilgisi olan var mı ?

Benimde olmuştu 40 güne kadar olur canim içerde parça varsa onlar atiliyo bbenimide ilac kullanmissindir mutlaka kanaman kesilsin diye temiz tut kendini cunku acik simdi enfeksiyon kapma bide koku varmi akintida

Yok canim hiç koku yok ona dikkat ediyorum zaten. 3 gün önce muayene oldum ultrason la vakti karnimdan doktor her şey yolunda gayet iyi dedi. Sadece kasintim vardı onun için krem verdi. Ben biraz evhamliyim bir şey olacak mikrop kapacagim diye. Çünkü tüpler tikaniyormus sanırım enfeksiyon durumunda. Zaten bu enfeksiyon tehlikesi ne zaman geçer onuda bilmiyorum..

Benimde olmuştu 40 güne kadar olur canim içerde parça varsa onlar atiliyo bbenimide ilac kullanmissindir mutlaka kanaman kesilsin diye temiz tut kendini cunku acik simdi enfeksiyon kapma bide koku varmi akintida
Yok canim hiç koku yok ona dikkat ediyorum zaten. 3 gün önce muayene oldum ultrason la vakti karnimdan doktor her şey yolunda gayet iyi dedi. Sadece kasintim vardı onun için krem verdi. Ben biraz evhamliyim bir şey olacak mikrop kapacagim diye. Çünkü tüpler tikaniyormus sanırım enfeksiyon durumunda. Zaten bu enfeksiyon tehlikesi ne zaman geçer onuda bilmiyorum..

Korkma o zman ultrasonlada bakmış birşey yoktur akıntı kanaman durdugu içindir ışte telaş yapma bende çok korkmuştum ama birşey olmadi şükür bu arada geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin

Korkma o zman ultrasonlada bakmış birşey yoktur akıntı kanaman durdugu içindir ışte telaş yapma bende çok korkmuştum ama birşey olmadi şükür bu arada geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin
İnşallah canım hiç bir kadına yasatmasin, teşekkür ederim içim rahatladı biraz..

Neden oldun kurtaj çok özel değilse ve seni yaralamicaksa benim de sorduğum soruya bak 11 ay oldu hala ağlıyorum beni çok fena vurdu kalbime bicak saplaniyo o masaya yattigim günden beri korkma canim korkma sadece temizliğe bide usutmemeye dikkat etcn o kadar

Neden oldun kurtaj çok özel değilse ve seni yaralamicaksa benim de sorduğum soruya bak 11 ay oldu hala ağlıyorum beni çok fena vurdu kalbime bicak saplaniyo o masaya yattigim günden beri korkma canim korkma sadece temizliğe bide usutmemeye dikkat etcn o kadar
Kalp atışları yoktu canım. . Bende hala doğum videolarını izleyip izleyip Ağlıyorum keşke olmasaydı diye. Temizliğe dikkat etmeye çalışıyorum ama su degdirmeyede korkuyorum ılık suyla yikiyorum hemen kuruluyorum zaten. Birde tamamen ne zaman geçer ki bu enfeksiyon riski? Bende aynı anda kabizlikta var bide onun ağrısını sıkıntısını çekiyorum toparlanamadim o yüzden hic

Ac karnına kayısı ye üç beş tane her gün kac gun ilişki yasak dedi doktorun benim.45 gün demişti muhtemelen 40 gune anca canim icinin yarasi kapanmiyo hemen bide adet olunca agri kesici falan icme kesilmesin adetin benimde kalp atışları yoktu patolojiye gonderdilermi kurtaj materyallerini

Sen azcik daha bekle bence tedbirini al gerisini Allaha birak sonucunu aldığında benle paylasirmisin

Gecicek insallah üzülme desemde uzulceksin biliyorum eltim 9 aylık hamile bu ay çocuğu olcak ve ben o çocuğa nasıl bakcam onu düşünüyorum suan

Sen o bölge temizliğini nasıl yaptın acaba
Ilk başta sadece su sabun falan yapmadım tüy açısından soruyosan önce yapmıştım sonra baya geç çıkmıştı senin 13 gün olmuş agrin acin kalmamış olması lazım artık otururken az biraz sizlardi benim ama başka birşey kalmamıştı camasirini sık değiştir akıntı varsa günlük pamuklu pedler var onlardan kullanmistim ben

Ilk başta sadece su sabun falan yapmadım tüy açısından soruyosan önce yapmıştım sonra baya geç çıkmıştı senin 13 gün olmuş agrin acin kalmamış olması lazım artık otururken az biraz sizlardi benim ama başka birşey kalmamıştı camasirini sık değiştir akıntı varsa günlük pamuklu pedler var onlardan kullanmistim ben
Suyla temizliği diyorum hani korkuyorum sonuçta oturma banyosuyla suyla yıkamak arasında bir fark yok gibi

Back
X