Kürtaj sonrası ara kanamalar

peri__masali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
87
97
88
41
Selam kızlar, 1,5 ay önce kürtaj olmuştum. Kürtajdan 1 ay sonra reglim geldi, normalden daha yoğun bir şekilde geçirdim o dönemi. 5-6 gün sürdü. 15.gün yine regl oldum, önce baya bi şaşırdım panik yaptım ama doktoruma danışınca ara kanamaların normal olduğunu söyledi. Şuan hala sürüyor kanama, lekelenme şeklinde de değil. Böyle bi şey başına gelen var mı? Tedirgin oldum baya.

Selam kızlar, 1,5 ay önce kürtaj olmuştum. Kürtajdan 1 ay sonra reglim geldi, normalden daha yoğun bir şekilde geçirdim o dönemi. 5-6 gün sürdü. 15.gün yine regl oldum, önce baya bi şaşırdım panik yaptım ama doktoruma danışınca ara kanamaların normal olduğunu söyledi. Şuan hala sürüyor kanama, lekelenme şeklinde de değil. Böyle bi şey başına gelen var mı? Tedirgin oldum baya.
Canım aynısı bende olmustu kürtaj dan sonra doktorum normal oldugunu söylemişti hiç telaşlanma benım de kürtaj dan sonra hep adetlerım uzadı

Benimde ilk adetim 43.gun geldi ikincisi 18 gün sonra geldi düzensizlik normalmiş telaşlanma. Herkesin vücudu farklı kimisi hemen toparlıyor kimisi uzun sürüyor

Geçtimi arakanamalar canım benimde şuan öyle 2.rengilem sonra yumurtalmaya yakın lekeler kan geliyor

Maalesef geçmedi hala, 15 günde bir regl oluyorum çok acayip ya. Doktora gittim geçen ay adet düzenleyici verdi ama hala düzene girmedi reglim sinirim bozulmaya başladı artık.

Maalesef geçmedi hala, 15 günde bir regl oluyorum çok acayip ya. Doktora gittim geçen ay adet düzenleyici verdi ama hala düzene girmedi reglim sinirim bozulmaya başladı artık.
Bende 13 nisanda dusuk yaptim.8 mayista ilk adetimi oldum.bugun adetim yine geldi 17. Gun. Doktor bi sorun gordumu, yoksa hala normami diyor

Doktor en son bir sorun görmedi, bu tarz işlemlerden sonra 3 ay düzensizlik olması normalmiş. Ama yine de işte siniri bozuluyo insanın. Umarım en kısa zamanda düzene girer adet dönemlerimiz.

Bende 13 nisanda dusuk yaptim.8 mayista ilk adetimi oldum.bugun adetim yine geldi 17. Gun. Doktor bi sorun gordumu, yoksa hala normami diyor
Doktor en son bir sorun görmedi, bu tarz işlemlerden sonra 3 ay düzensizlik olması normalmiş. Ama yine de işte siniri bozuluyo insanın. Umarım en kısa zamanda düzene girer adet dönemlerimiz

Back
X