Kürtaj sonrası beta hcg düşüş

myakut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
97
50
3
31
6 temmuz da 5 hafta 1 günlük bebeğimin düşmesi nedeniyle kürtaj oldum Pazartesi günü hastaneden çıkmadan önce beta hcg değerim 973 tü dün tekrar kan testi verdim düşmüşüm değerim diye 453 e inmiş biraz yavaş mı düşüyor değer ben çok anlamıyorum ilk gebeliğim normalde ne kadar düşmesi gerekiyor ?

cok gemıs olsun telaslanma cat dıye dusmez zaten. benim 6 haftalık dusugumde kurtaj olmustu 10 gun sonra 2.40 falan cıkmıstı. bı kac gun sonra 0.10 gıbı bısydı.

cok gemıs olsun telaslanma cat dıye dusmez zaten. benim 6 haftalık dusugumde kurtaj olmustu 10 gun sonra 2.40 falan cıkmıstı. bı kac gun sonra 0.10 gıbı bısydı.
Ama sizinki yine iyi düşmüş benim 7 günde 453 hala yüksek bence

Neden kürtaj oldunuz, keşke kendi kendine düşseymis, zaten bebeğiniz küçükmüş. Ben 9+4 de kaybettim ve kendi kendine düştü kürtaj istemedim. 10 gün sonra beta 30a düştü, toplamda 12 gün kanama sürdü ve 13. Gün beta 2 çıktı. Sizin biraz yavaş ilerliyor parça kalmış olabilir

Bir gün önce Kese göründüğü için doktor içerisinin temizlenmesi lazım dedi evet bende şüphelendim 453 olması çok mantıksız daha düşmesi lazımdı

Bence doktora görünün acilen
Dün doktora göründüm devlette kürtaj olmuştum özelde bir doktora göründüm doktor içerisinde parça olmadığının ve bazı insanlarda beta hcg değerinin daha yavaş düşebileceğini anlattı beta hcg değeri kontrolü yapıp doktora atacağım 0 lanana kadar yaparız dedi

Geçmiş olsun inşallah Rabbim hayırlı zaman da tekrardan sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah
Benim üç haftada ancak sıfırlanmıştı her hafta kan vermeye gidiyordum en son hemşire dedi düşmüş artık kan vermene gerek kalmadı diye herkeste farklı ilerler sonuç benim 7 binlere çıkmıştı ancak sıfırlandı

Evet öyleymiş yorum okudukça canım sıkıldı doktora gidince biraz rahatladım her hafta bende vereceğim sanırım bugün verdim doktora sonucunu atacağım inşallah en yakın zaman düşer ve en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıcakla nasip etsin rabbim teşekkür ederim sizede geçmiş olsun

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…