Kürtaj sonrası beta hcg

ebeperisi74

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
59
31
8
40
Kızlar merhaba 12 Temmuzda missed abortus sebebiyle küretaj oldum. 7+1 de kalmış. Öğrendiğimde 11+5 idi. Özel bir muayenehanede oldum ve patolojiye gitmedi sonuç. Benim adete kadar kahverengi lekelenmelerim oldu. Yaptırdığım beta hcg testleri 13.gün 121, 26.gün 24, 33.gün 10 çıktı. 38.gün doktor kontrolümde rahim temiz dedi 40.gün adet oldum 41.gün beta hcg 7,4 çıktı. Bu düşüş normal mi endişelenmeli miyim

Kızlar merhaba 12 Temmuzda missed abortus sebebiyle küretaj oldum. 7+1 de kalmış. Öğrendiğimde 11+5 idi. Özel bir muayenehanede oldum ve patolojiye gitmedi sonuç. Benim adete kadar kahverengi lekelenmelerim oldu. Yaptırdığım beta hcg testleri 13.gün 121, 26.gün 24, 33.gün 10 çıktı. 38.gün doktor kontrolümde rahim temiz dedi 40.gün adet oldum 41.gün beta hcg 7,4 çıktı. Bu düşüş normal mi endişelenmeli miyim
Betahcg vucuttan hemen atilmiyo diye biliyorum bi zaman suruyomus gecmis olsun

Ben de aynı sebepten dolayı kürtaj olmuştum Aralık ayında. Benim 3 ay sürdü tamamen beta HCG hormonunun sıfırlanması. Normal yani endişe etmeyin.

Ya zaten kötü bir durum yaşıyoruz bir de kanama geçmeyince insanın morali çok bozuluyor canım.
Aynen şimdi adet bitince inşallah yine kahverengine dönüp tekrarlamasın diye dua ediyorum. Peki canım senin beta hcg 5in altına mı 3 ayda düştü yoksa tam sıfırlı değerlere mi? Çünkü 4ü 5i negatif sayıyo doktorlar

Aynen şimdi adet bitince inşallah yine kahverengine dönüp tekrarlamasın diye dua ediyorum. Peki canım senin beta hcg 5in altına mı 3 ayda düştü yoksa tam sıfırlı değerlere mi? Çünkü 4ü 5i negatif sayıyo doktorlar
Canım benim içerde parçalar kalmış ikiz gebelik olduğu için meteryal çoktu zaten doktor hepsini çekemem rahimde yapışıklık olur dedi. Bu yüzden parçalar kaldı. Benim vücudum onları anca 3 ayda attı. Ve 3 ayda 5in altına düştü.
Dün baktırdığım test 5.0 çıkmış artık endişelenmeli miyim sizce 5 ve altı normalya
5 ve altı negatif sayılıyor zaten ama mutlaka başka bir kadın doğum doktoruna gidin baktırın rahminize kürtaj maalesef rahme zarar veren bir şey:( ben kanamam geçtikten ve adet duzenim olustuktan sonra başka bir kadın dogumcuya gittim ve baktırdım.

Canım benim içerde parçalar kalmış ikiz gebelik olduğu için meteryal çoktu zaten doktor hepsini çekemem rahimde yapışıklık olur dedi. Bu yüzden parçalar kaldı. Benim vücudum onları anca 3 ayda attı. Ve 3 ayda 5in altına düştü.

5 ve altı negatif sayılıyor zaten ama mutlaka başka bir kadın doğum doktoruna gidin baktırın rahminize kürtaj maalesef rahme zarar veren bir şey:KK43: ben kanamam geçtikten ve adet duzenim olustuktan sonra başka bir kadın dogumcuya gittim ve baktırdım.
Canım çok geçmiş olsun sen de zor günler geçirmişsin. Biraz toparlanıyım tekrar gideceğim başka bir doktora

Canım çok geçmiş olsun sen de zor günler geçirmişsin. Biraz toparlanıyım tekrar gideceğim başka bir doktora
Maalesef canım çok zor günler. İnsan manevi anlamda çöküyor. Rabbim yardımcımız olsun. Aklına bir şey takılırsa sorabilirsin. Seve seve yardımcı olurum ben de bildiğim kadarıyla. ❤️

Arkadaşlar merhaba, 11 temmuzda bebeğimin kalbi durduğu için düşük yaptırdılar, ardından da kürtaj oldum. O zamandan beri kanamalarım az az devam ediyor. Dün doktora gittim Beta Hcg testi yaptırmamı ve 5'in üzerinde çıkarsa tekrardan kürtaj olmam gerekebileceğini söyledi. 5'in altında çıkarsa doğum kontrol hapına başlarız adet gördükten sonra bırakırsın dedi. Benim değerim 5.31 çıktı. Herhangi bir ağrım yok, sadece devam ettiği için tedirginlik ve üzüntü duyuyorum. Kürtaj olman gerekir derse diye korkuyorum. Tekrar aynı süreçleri yaşamak istemiyorum, çok yıpratıcı. Başka bir doktora gitmeli miyim sizce yoksa normal bir süreç mi? Başına böyle bir şey gelen var mı?

Back
X